Emina Jahović-Sandal: Sin mi je dao snagu

0
Atraktivna pevačica Emina Jahović-Sandal otkriva kako se oseća otkako je 21. februara donela na svet svog drugog naslednika
Emina Jahović, foto: Story press, Ćem Talu, Pixsell
Emina Jahović, foto: Story press, Ćem Talu, Pixsell

Pop zvezda Emina Jahović-Sandal (30) 21. februara po drugi put je postala mama i carskim rezom na svet donela drugog dečaka. Pevačicin mališan ugledao je svetlost dana oko deset sati pre podne u Američkoj bolnici u Istanbulu, a po rođenju bio je težak tri kilograma i dvesta grama i dugačak pedeset dva centimetra.

- Naša beba je veoma zdrava i veoma slatka. Izuzetno sam uzbuđen zbog sinovljevog rođenja, a ne mogu ni da zamislim kako je Emini. Trenutno mi je prioritet jedino beba, a tako sam se osećao i posle Jamanovog rođenja - rekao je Eminin muž, turski pevač Mustafa Sandal (42), a čim se malo oporavila od porođaja i Emina je svojim fanovima na Twitteru otkrila kako se oseća.

- Presrećna sam što sam postala mama još jednog dečaka. Volimo se i dobro se osećamo. Jamanov brat zove se Javuz - napisala je Emina, a nekoliko dana kasnije za Story je otkrila kako ne može rečima da opiše svoju sreću nakon rođenja drugog deteta čije ime u prevodu na srpski znači nepopustljiv.

- Drugačiji je osećaj biti u drugom stanju i znati da očekuješ bebu, a u potpuno novi univerzum seliš se onda kada beba dođe na svet - kaže ponosna mama koja ništa nije želela da prepusti slučaju, pa je tako njen sinčić od dana dolaska na svet do izlaska iz bolnice bio pod nadzorom najboljih lekara koji su mu u bolnici dali najvišu ocenu.

- Javuz je uspeo da me po drugi put sasvim oplemeni i da mi da snage da se dalje kroz život borim kao lavica sa svoja tri muška anđela. Moj sin je presladak i srećna sam što smo u petak stigli kući - kaže pevačica koju raduje što se u trudnoći ugojila samo devet kilograma, čemu je doprinelo i to što je sve do kraja nedelje koja je prethodila porođaju redovno išla na masaže. Pored toga, Jahovićeva planira da i svog drugog sina doji pošto smatra kako ne postoji ništa lepše i blagoslovenije od toga. Jedino što je zabrinjava jeste činjenica da njen stariji sin Jaman (3,5) neće baš lako podneti prve dane sa bratom, budući da je i dok je bila trudna pokazivao znake ljubomore.

- Mislim da će među njima biti dosta ljubomore i da ćemo morati da se borimo s tim, ali i Mustafa i ja smo presrećni što smo mu kao najlepši poklon i najveću podršku u životu darovali brata. Na tome će nam za nekoliko godina, kada malo odraste, biti veoma zahvalan. U Turskoj postoji pravilo da se imenu starijeg deteta koje dobije brata ili sestru dodaje abi, što u prevodu na srpski znači stariji i Jaman je presrećan što se konačno zove Jaman Abi - iskrena je Emina koja je na Dan zaljubljenih objavila duetsku pesmu sa kolegom Dženanom Lončarevićem pod nazivom Beograd priča, a za koju će kada pevačica u narednom periodu dođe u Beograd snimiti i spot.

Nikola Rumenić

makonda-tracker