Nataša Bekvalac sa gostima nastupila u Magacinu

0
Pop pevačica Nataša Bekvalac voli da usreći svoje fanove, pa je tako posle dočeka Srpske nove godine proslavila i Dan žena sa gostima kluba Magacin.

Lepša nego ikad i sa novim momkom na sceni, Filipom Patom, bar kada je sastav benda u pitanju, Nata je blistala dok su joj iz separea podršku pružali njeni najmiliji.

Sestre Dragana i Kristina, preplanula povratnica sa Kostarike, Mladen Milivojević Baron koji je u društvu prijatelja proslavljao drugi dan rođendana, maneken Vlada Vuksanović, igrač Pozorišta na Terazijama, Milan Gromilić koji je takođe boravio na VIP ostrvu u serijalu Surviver, a bila je tu i gošća iz Hrvatske, takođe učesnica Survivera, Martina Vrbos, kao i Plejboj zečica, Soraja Vučelić koja je u kanarinac žutoj haljini bila vidljiva iz svakog ugla kluba.

Fudbaler Mateja Kežman zabavljao se sa svojim prijateljima. Nova drugarica Natašine sestre Kristine, Martina Vrbos iz Hrvatske koju ćemo tek upoznati narednih dana, otpevala je pesmu od Bebi Dol Hajde da pričamo o ljubavi, a Nataša ju je posebno najavila.

Kao specijalni gost svim damama je zapevao Ognjan Ogi Radivojević, prvo veliki hit koji je snimio sa Bekvalčevom Šta ću ja, kao i nekoliko drugih svojih hitova.

Za Natašin stajling se pobrinuo Darko Kostić, ali je svoj pečat dala i Kristina. Natup je počeo i završio se pesmom Dobro sam, a na Natinom repertoaru našle su se čak 53 pesme.

 

 

makonda-tracker