Milica Majstorović i Nikola Paunović u ulozi voditelja Srećne zvezde

3
Voditelji ovogodišnjeg serijala Srećna zvezda koji počinje u četvrtak osmog marta od 20:30 časova na televiziji Happy biće Milica Majstorović i Nikola Paunović.

Ovaj pevačko-voditeljski dvojac hrabriće takmičare, pomagati im u nastupu, ali i tešiti kad žiri bude previše oštar prema njima.

Svi se takmiče za glavnu nagradu – singl, CD, apsolutna podrška teelvizije Happy, koja će im obezbediti nastupe, promocije i napraviti od njih – srećnu zvezdu!

- Pored pevačkopg posla oduvek je postojala neka želja za bavljenjem voditeljstvom, stigla je ponuda Happy televizije i odmah je prihvaćena – gotovo u glas govore Milica Majstorović i Nikola Paunović.

- Nadam se da ćemo jednako dobro obavljati posao voditelja, kao što pevamo. Oduvek sam imao dobru komunikaciju sa publikom, a što se Milice tiče, nas dvoje sjajno funkcionišemo, jako se dobro razumemo i snalazimo, jer smo oboje profesionalci – kaže Nikola Paunović, a njegova koleginica ima samo reči hvale za kandidate.

- Kandidati su odlični i očekujem veliku borbu između njih do poslednjeg dana. Status zvezde se gradi godinama, ali vidim, uporni su, mnogo vežbaju, slušaju savete, snalažljivi su, imaju predispozicije da postanu srećne zvezde – otkriva Milica Majstorović.

makonda-tracker