Toni Cetinski predstavio singl Opet si pobijedila

0
Pop pevač Toni Cetinski predstavio je jutros novu numeru Opet si pobijedila, koja je inspirisana njegovim privatnim životom.
Toni Cetinski
Toni Cetinski

Slušaoci Jutarnjeg showa imali su priliku da premijerno čuju novi singl Opet si pobijedila. Pesma je već na prvo slušanje izazvala oduševljenje među prisutnima, a Toni je otkrio da je tajna uspeha u odličnoj i proverenoj ekipi saradnika. Uz Tonijev odličan vokal na novoj pesmi radili su Miro Buljan kao tekstopisac i Nikša Bratoš kao producent.

- Ne bih svirao kao pred izvođač Madoni! Odan sam Šakiri pa bi iz lojalnosti prema njoj odbio Madonu. Pevao sam Šakiri slomljene noge, a ona mi je rekla What a man! Kako da joj ne budem odan - rekao je Toni Cetinski gostujući jutros na Anteni Zagreb.

Aludirajući na novinske tekstove o Tonijevom razvodu od supruge, pitali su fa i da li je ova numera inspirisana događajima iz njegovog privatnog života. Toni je potvrdio da je pesma utemeljena na stvarnim događajima i emocijama i našalio se.

- Neki moraju biti povređeni da bi napisali pesmu, ali ja samo moram biti dobar s Mirom Buljanom – rekao je Toni.

Album je najavljen za maj, a Toni o njemu kaže:

- Znam da to svi kažu za svoj novi album ali ovo će biti do ibera. Minuli rad se isplati! Nema tog plakata ni dizajna koji vas može bolje ispromovisati od zadovoljnih fanova - rekao je.

makonda-tracker