Dame u centru pažnje u Ušće Shopping centru

0
U susret najlepšem ženskom prazniku u godini, Danu žena, u prizemlju UŠĆE Shopping Centra od 6. do 8. marta, od 15 do 21 čas, u okviru manifestacije Budi u centru pažnje, sve dame biće u prilici da posete mini Beauty centar i dobiju besplatne savete i usluge š

Zainteresovane pripadnice lepšeg pola moći će da čuju sve o novim preparatima, tretmanima i nezi kose, savete kako da se našminkaju za samo nekoliko minuta, koja im frizura odgovara po obliku lica, ali i besplatno iskoriste tretman za koji se odluče.

Svi posetioci koji žele da pokažu svoju ljubav i privrženost dragoj ženskoj osobi moći će da u Naxi kutku ostave svoje poruke, od kojih će one najzanimljivije biti emitovane tokom trajanja manifestacije u programu Naxi radija i UŠĆE Shopping radija. Pet najlepših i najzanimljivijih poruka, po oceni žirija, osvojiće specijalne nagrade.

Takođe, svi koji u mini Beauty centru ostave poruku za svoje voljene dobiće poklončiće za ulepšavanje.

Dame će u Beauty centru moći da poklone sebi trenutke za ulepšavanje i opuštanje. S druge strane, pripadnici jačeg pola, imaće priliku da makar na jedan dan poklone divne trenutke omiljenim ženskim osobama i kroz poruke im pokažu koliko im znače. Pažnja je nešto što nas pokreće, ispunjava i uvek je potrebna. 

makonda-tracker