Nikola Đuričko o filmu Anđeline Džoli: Šteta je za ovaj grad što nije organizovana premijera

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 8

Vitez

07-03-2012 16:41h
Da si joj ti bio prvi,pa da joj oprostimo.

Milica

07-03-2012 15:40h
Pristao da blati sopstveni narod za saku dolara.

emi

09-03-2012 00:37h
Pogledala sam film "U zemlji krvi i meda" i zaista je dno dna. Potpuno politički pristrasan projekat, laž i manipulacija. A osim toga jako dosadan, težak smor. A ove "naše" glumce treba da je sramota i pred Bogom i pred narodom šta su prihvatili da glume.

vlada

07-03-2012 20:55h
naravno da te je sramota...pa vi ste sada frendovi...ju jadan kako ces kod nje sada u gostima a nije bila premijera "antisrpskog i jeftinog i sablonskog" filma u Beogradu...:))))...a osim toga...bila je premijera...gledalo svih 42 ljudi...a ti nisi bio...pih

Anita

07-03-2012 12:47h
Organizovana je ali niko nije dosao. Pa ni ti, prpa.

Mrak

07-03-2012 23:16h
Izgubio si za kratko vreme ugled koji si godinama stvarao,nikad neces vise biti onaj stari Nikola Djuricko!!!

Danka81

08-03-2012 10:44h
Mislila sam da ovaj portal citaju malo kulturnije osobe, ali vidim da sam bila naivna. Film treba pogledati,pa onda kritikovati . Nazalost silovanja i ubistava je bilo na sve tri strane i to moramo prihvatiti. Nikola je moj omiljeni glumac, bio i bice, jer je pre svega dobar covek.

jelena

08-03-2012 10:52h
Po cemu je steta.. sto nismo dozvolili da nas blati u sopstvenoj zemlji...Ni tebi vise nece biti mjesta na nasoj sceni posle ovog holivudskog sranja...Izdajnice!!!
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: