Madona: Prvi put napada bivšeg supruga

0
Pevačica je nedavno na privatnom nastupu predstavila svoj novi album, a publika je tom prilikom zaključila da u svojim pesmama pevačica govori o tome kako se osećala tokom osmogodišnjeg braka sa Ričijem.

Pesma I don’t give a... govori o njenom tipičnom danu u neispunjenom braku.

Probudi se, ovo je tvoj život, deca, napravi plan, kupi haljinu, učini sve da impresioniraš – samo je jedan od stihova u kojima Madona poručuje da je pokušala da igra ulogu savršene žene.

U drugoj pesmi, Big Bang, pop diva peva o tome kako je svojoj ljubavi pucala u glavu.

Ovo je prvi put da je pevačica, sa kojom Gaj ima sina Roka (11) i usvojenog Dejvida (6), progovorila o bivšem suprugu u nekoj od svojih pesama.

Sadašnji Madonin dečko, Brahim Zaibat, zaprosio ju je dok su bili u kabalističkom centru u Njujorku, ali Madona nije sigurna da želi da ponovo uplovi u bračne vode. Brahim ju je upoznao i sa svojom majkom, koju ne brine njihova razlika u godinama, već Madonina priklonjenost kabali.

- Zaprosio je, ali mu ona nije odgovorila zato što mora da razmisli i ne želi da žuri. Srećna je sa njim, ali njeni prijatelji nisu sigurni da je spremna ponovo da se uda - izjavio je pevačicin poznanik.

 

Zorana Stanković

makonda-tracker