Mika Kostić pevala sa Harijem i Harisom u Zagrebu

0
Srpska pevačica izvela sa Harijem Varešanovićem duetsku numeru Ne mogu ti reći šta je tuga izazvavši salve aplauza zagrebačke publike

U zagrebačkoj dvorani Cibona  u četvrtak je održan fenomenalan koncert grupe Hari Mata Hari i Harisa Džinovića! Prepuna hala KC Dražen Petrović od početka Lejla, Baš ti lijepo stoje suze, Ruzmarin, Kao domine, Kako mi nedostaješ, Traži, traži, Muštuluk, a čast da nastupi na ovom koncertu pripala je i srpskoj pevačici Miki Kostić.

Bivša učesnica Operacije trijumf i Dvora sa Harijem je izvela duetsku numeru Ne mogu ti reći šta je tuga izazvavši salve aplauza zagrebačke publike.

- Sa Harijem Varešanovićem sam pre dve godine kao prateći vokal uradila čitavu EX YU turneju, a velika mi je čast što sam imala priliku da sada s njim otpevam duet, koji u originalu izvodi Nina Badrić. Osećaj je bio neverovatan, srce mi je zaista puno, kaže Mika.

Dva velemajstora mikrofona Hari i Haris našli su se zajedno u pesmi Ja ne pijem koja je plod zajedničkog rada na albumu Rođena si samo za mene .

makonda-tracker