Nina Badrić: Moj glas je moje sve

0
Pošto još ne sme da govori, pop zvezda se javila Storyju mejlom i otkrila sve detalje operacije na zagrebačkoj poliklinici Dr Tončić

Ovogodišnja predstavnica Hrvatske na Evrosongu, harizmatična Nina Badrić, početkom prošle nedelje operisala je glasne žice u vojs centru Poliklinike Dr Tončić, u Zagrebu, i trenutno se oporavlja kod kuće. Na kontrolnom pregledu u poliklinci Nina se pojavila na redovnom pregledu, a njena doktorka prof. Santa Večerina - Volić, izjavila je da se Nina dobro oporavlja i pohvalila ju je zbog disciplinovanosti pošto do daljeg štedi glas i ne govori, kako bi oporavak bio što brži. Držeći se postoperativnih uputstava, profesorke Večerine, Nina se Storyju javila mejlom u kom pojašnjava okolnosti operacije glasnih žica.

- Nije bilo jednostavno odlučiti se na operativni zahvat na glasnicama koji je u mom slučaju bio neizbežan. Moj glas je moje sve i želela sam otkloniti  i najmanju prepreku koja mi je onemogućavala da suvereno vladam svojim glasom u svakom njegovom tonu. Raspitala sam ko bi to mogao najbolje učiniti i u koga mogu imati najveće moguće poverenje. Nakon više pregleda i konsultacija sve me je vodilo kod dr Sante Večerine. Operisala je mnoge moje kolege, profesionalne pevače i svi imaju reči hvale za nju. Operacija je  obavljena u vrhunski opremljenoj Poliklinici dr. Tončić i ovim putem zahvaljujem divnom osoblju, anesteziologu i sestrama  koje su brinule da imam sve što je pacijentu potrebno. Sada je jednako važno vreme oporavka tj. ćutnja i nakon toga ponovno vežbanje glasnih žica i upevavanje – priča Nina za Story.

 

Nikola Rumenić

 

 

makonda-tracker