Ja imam talenat: Pobednici su Bojana i Nikola Peković

0
Publika je glasanjem odlučila da su pobednici takmičenja Ja imam talenat brat i sestra iz Kraljeva, koji su napravili neobičan muzički spoj gusala i harmonike
Foto: RTS
Foto: RTS

Operski pevač Marko Milanović iz Niša, prvi je nastupio na večerašnjoj finalnoj večeri takmičenja Ja imam talenat, a publiku je oduševio otpevavši pesmu Retorna a Sorento sa svojom vokalnom grupom.
Zatim je Emilija Đonin zablistala na bini pevajući River deep grupe Animals. Glas ne žice nastupili su sa svojom verzijom pesme Džordža Majkla Freedom.
Graciozna Dejana Bajić iz Novog Sada je nastupala sa koreografijom koju je sama osmislila uz pesmu Marije Šerifović Molitva.
Zatim je usledio nastup virtuoza gudačkog kvinteta Infinity, a nakon njih mala Edit Pjaf, jedanaestogodišnja Katarina Dumančić iz Sremske Mitrovice pesmom L’Hymne a l’Amour.
Originalan nastup Bojane i Nikole Pekovića iz Kraljeva nije ostavio publiku ravnodušnom. Članovi benda Pogrešila roda iz Aranđelovca dokazali su još jednom da rokenrol nije mrtav, kada su premijerno izveli svoju autorsku pesmu.
Bojana Stamenov zablistala je uz pesmu Think Arete Frenklin, gde je još jednom pokazala svoje fantastične vokalne sposobnosti, a nakon nje plesna grupa Dream Team je zavladala podijumom.
Nakon nastupa Kaliopi i Big Benda Dejana Petrovića, publika je glasanjem odlučila da su pobednici Bojana i Nikola Peković, koji su kao nagradu osvojili 100.000 eura.

Zorana Stanković

makonda-tracker