svaka žena bi poželela

"Sama sam se šminkala, kuma mi je sredila kosu": Slađa Alegro podelila fotografiju sa mužem i sve iznenadila priznanjem

0

Lepa pevačica je sedmu godišnjicu braka proslavila u Milanu 

foto: Instagram / sladja.allegro
foto: Instagram / sladja.allegro

Popularna pevačica Slađa Alegro i njen suprug Zoran Dragaš u braku su već sedam godina. Njih dvoje često putuju zajedno, a ovu godišnjicu braka dočekali su u evropskoj presonici mode, Milanu. 

 

Oni su odlučili da se posvete sebi i da uživaju obilazeći građevine, ali i šopingujući u ovom prelepom italijanskom gradu. 

 

Pevačica nije odolela, a da prelepe fotografije ne podeli na društvenim mrežama. Uz jednu od njih pevačica je napisala:

 

 

– Na današnji dan pre 7 godina u ovo vreme sam čekala haljinu koja je šivena za mene, da se obučem, malo se sama našminkala, kuma mi sredila kosu, kuća je bila puna nama dragih ljudi. Bilo je to jedno predivno popodne. Skromno, „tiho“ a srce i duša „glasno“ bili srećni. Tako je i danas – napisala je Slađa u opisu zajedničke fotografije.

 

Ovim je objasnila kako se osećala tog čarobnog dana, kada je stajala na ludi kamen sa svojim suprugom i sve je iznenadila. Mnogi su mislili da je njena frizura bila skupa, šminka nekog čuvenog šminkera, a zapravo je sve bilo suprotno od toga.

 

 

Daleko od beogradske buke i gužve stvorili su dom iz snova. U njemu je sve uređeno po meri. Slađa i njena porodica u njemu pronalaze beg od svakodnevnih obaveza, tu se druže, odmaraju i uživaju u ljubavi.

 

Porodični dom naše pevačice jedan je od najlepših na domaćoj estradi. U njemu dominiraju moderni komadi nameštaja, svetle boje i prostrane prostorije.

 

 

makonda-tracker