tuga

Sahranjen Milan Laća Radulović: Cela estrada se oprostila od tekstopisca, najbolja drugarica održala emotivan govor

0

Milan Laća Radulović je sahranjen na Novom groblju u Beogradu.

foto: Kurir televizija
foto: Kurir televizija

Milan Radulović Laća, sin pokojne Marine Tucaković i Aleksandra Radulovića Fute, sahranjen je danas u porodičnoj grobnici na Novom groblju pored majke Marine i brata Miloša u prisustvu stotinak ljudi, rodbine, prijatelja i poštovalaca.

 

Kovčeg sa Laćinim telom bio je postavljen u kapeli pre 11 sati, gde je porodica primala saučešće, a opelo je počelo u 12 sati. Na kovčegu je bilo postavljeno nekoliko venaca sa belim ružama, a jedan je i od njegovog dede, koji je dao čitulju u novinama, piše Kurir.

 

Laćina drugarica je održala govor.

- Voleo je pažnju, imao je moćnu harizmu koja nikog nije ostavila ravnodušnim. Bio je izrazito inteligentan. Sve je voleo i svim prijateljima je bio velika podrška. Od majke je nasledio dobrotu. Ne želim da ga ljudi pamte da je umro od droge - rekla je ona.

 

Osim porodice i prijatelja, na poslednji oproštaj od prerano preminulog tekstopisca, stigle su i brojni poznate ličnosti sa kojima je Laća i sarađivao. Među prvima su došli Danijel Pavlović, polubrat Marije Šerifović, kao i harmonikaš Endži Mavrić, Željko Samardžić, Žika i Jelena iz Zane, Mira Škorić, Dara Bubamara, Zorana Pavić, Ljilja Jorgovnović, kuma Marijana Petrović, Katarina Rebrača, Marko Nastić, Nataša Bekvalac, Ljubica Njegomir, Dejan Pantelić, Saša Matić, Goran Gluhaković iz Ok benda, Ana Bekuta, Ana Kokić.

 

1 / 11 Foto: Nemanja Nikolić

 

Podsetimo, Milan Laća Radulović je preminuo 13. decembra, a njegovo telo je pronađeno u Tel Avivu gde je bio na odmoru

 

 

makonda-tracker