Mia Begović: Ne mogu odustati od svojih principa

0
Nakon tri dana spavanja pred vratima stana u kome je živela, Mia Begović je u društvu svoje kćeri Maje Lene Lopatni napustila zgradu u Masarikovoj ulici iako tvrdi da je njen bivši suprug Željko Žnidarić provalnik, dok on smatra da je ona pohlepna i da želi da

Glumica se pre tri dana vratila iz Kostarike gde je snimala rijaliti šou Survivor koji će se od 12. marta prikazivati na TV Prva. Kada je stigla pred vrata svog stana u Masarikovoj ulici u Zagrebu, u kojem je živela sa bivšim suprugom Željkom Znidarićem, naišla je na zaključana vrata. Begović tvrdi kako je Znidarić provalio u stan koji se nalazi pod hipotekom te da je promenio bravu. Poznata glumica od povratka u Zagreb spavala je na stepeništu ispred stana, a pomagali su joj komšije kao i njena kći Maja Lena Lopatni.

Po Miju su juče oko 19 časova došle ćerka Maja Lena i majka Tereza kojoj je pozlio pa je intervenisala i Hitna pomoć, a glumica je napustila hodnik zgrade u kojoj se nalazi stan. Dnevnik.hr. prenosi da je sve vrijeme uz Miju bio i njen advokat koji je odgovaro na pitanja novinara.

Kako prenosi ovaj portal u zgradi se odvijala prava drama, Mija je napustila prostor uz povike kako jedan muškarac bolje glumi od žene koja se pozorištem bavi decenijama! Poznato je kako je glumica već nekoliko puta rekla da se njen bivši suprug želi dočepati njihove zajedničke imovine, ali da ona neće odustati od ideje da ga u tome spreči.

- Stigla sam naveče kući i krenula da otvorim vrata, prvo gornju pa donju bravu i shvatila da ključ ne ide. Zvala sam dežurnog bravara te je moj suprug, koji je bio unutra počeo vikati na njega. Stigla je policija, a ja nisam imala papire gde stoji da sam ja vlasnik stana. Oni su bili u tom stanu - gde ja nisam mogla ući. Ne mogu odustati od svojih principa. I ako sam ekscentrična, po tome jesam ekscentrična. Ne radim ovo iz sažaljenja, jednostavno sam iz nekih principa ispred vrata, iz principa da moramo poštovati naše zakone, da naša policija mora štititi građane, a Željko je u ovom slučaju samo moj bivši suprug, odnosno provalnik - izjavila je glumica za Dnevnik.hr.

S druge strane, nakon što se javnosti obratio saopštenjem u kojem je objasnio svoju stranu priče s Mijinim protestom, Željko Žnidarić otvorio je dušu novinarima Jutarnji lista.

- Za sve su krivi neki novinari. Da nisu mojoj bivšoj ženi napunili glavu o mojim navodnim ljubavnicima, mislim da bi se ova naša situacija dostojanstveno rešila - prokomentarisao je za Jutarnji list Željko Žnidarić.

- Mia me otvoreno pitala jesam li je varao sa starletom Stefani Hohnjec jer su je novinari obavestili s kime se i kada nalazim, večeram i družim se. Morao sam joj se zakleti Bogom i sobom da smo Stefani i ja samo prijatelji, da se družimo sa istim ljudima pa zato i zajedno večeramo. Da želim biti zločest, mogao bih sada reći kako Stefani ima velike i divne grudi te koliko je lepa, ali takve stvari i takvi komplimenti ne znače da s nekim spavam ili varam svoju ženu. Uostalom, mi više uopšte nismo u braku - rekao je Žnidarić i dodao:

- Dao samo joj sve što sam mogao dati, ali neću dopustiti da mi oduzme svu imovinu, jer se ponaša pohlepno i kao da je podivljala. To nije žena u koju sam se zaljubio i koju sam voleo. Više je ne prepoznajem, a čini mi se da sam nakon deset godina braka zapravo ispao strašno naivan i izmanipulisan njenom željom da se opari preko bogatog partnera - prokomentarisao je Žnidarić.

Inače, bivši supružnici su već duže vreme u sporu oko stana, koji je sada kulminirao, a rastali su se sporazumno 2010. godine nakon šest godina braka.

makonda-tracker