neprepoznatljiv

Proslavio se još kao dete, pa pao u ralje DROGE: Kako danas izgleda i čime se bavi dečak iz filma "Sam u kući"?

0

Mekoli Kalkin se proslavio ulogom u filmu "Sam u kući", ali mu je bilo teško da se izbori sa popularnošću 

foto: The Hollywood Archive / Avalon / Profimedia
foto: The Hollywood Archive / Avalon / Profimedia

Malog plavog dečaka iz kultnog filma "Sam u kući" zapazili su svi. Uloga Kevina Mekalistera koju je maestralno odigrao Mekoli Kalkin učinila je da on još kao dete postane velika svetska zvezda. 

 

Prva dva nastavka filma bila su njegov početak, ali i najveći uspeh u celoj njegovoj karijeri, koja je trajala do njegovih tinejdžerskih godina.

 

Nažalost, pametni dečačić iz filma nije bio takav i u stvarnosti, a već s 15 godina šokirao je svoje roditelje rekavši im da ne želi više da živi s njima.

 

 

Izjavio je da može sam da se brine za sebe i svoje bogatstvo, koje je tada vredelo 13 miliona dolara. Upravo tada je sve krenulo nizbrdo.  Poput mnogih drugih tinejdžera koji se u tim godinama suočavaju sa slavom, ni on nije mogao da odoli izazovima.

 

Veoma brzo je počeo da konzumira drogu i antidepresive, a s zavisnošću se borio do pre nekoliko godina.

 

Veoma teško mu je pao raskid ljubavne veze s Milom Kunis. Ona je brzo krenula dalje, a on je tiho patio. Mila je potom uplovila u vezu sa Aštonom Kučerom, s kojim je i danas. Mekoli ju je molio da se pomire, ali do tog scenarija nisu došli. 

 

Makoli Kalkin
Makoli Kalkinfoto: Epa / NINA PROMMER

 

I ovde njegovim tragičnim ljubavima nije kraj. Mekoli iza sebe ima  brak s glumicom Rejčel Miner, kojom se oženio 1998. Odlučili su da se razvedu samo dve godine nakon sklapanja braka. To se desilo 2002. godine.

 

Razlog njihovog razlaza bio je taj što je ona htela decu, a on nije bio spreman za to i hteo je da se posveti glumi. Ipak, tada nije bilo zaniteresovanih za njega jer je zbog droge izgledao neprepoznatljivo. 

 

U više navrata internet su preplavile njegove fotografije na kojima je izuzetno mršav i gotovo neprepoznatljiv.

 

 

Mnogi fanovi koji su ga obožavali od malih nogu ozbiljno su se zabrinuli za glumca, a čini se da se i on konačno zabrinuo za sebe, pa je odlučio da stane na put porocima i ponovo se vrati na glumačku scenu. 

 

2017. godine spasila ga je Brenda Song, njegova verenica i glumica. Brenda i Makiku su se upoznali na snimanju jednog filma. Za strane medije su više puta govorili da ih je spojila ista pasija, a to je pasija prema glumi od malih nogu. 

 

Makoli Kalkin
Makoli Kalkinfoto: Profimedia

 

Ovaj poznati par je 2021. godine dobio sina, kojem su dali ime Dakota. Mališan je ime dobio po pokojnoj Mekolijevoj sestri, koja je preminula 2008. u tragičnoj nesreći kad ju je udario automobil. Bliski izvori govore kako par planira još dece, ali i da žele da se venčaju. 

 

Uprkos burnoj prošlosti  Mekoli je zadržao dobru reputaciju, a vratio se i na pravi put i danas živi mirnim porodičnim životom dalje od očiju javnosti koliko god je to moguće.

 

 

makonda-tracker