ISPOVESTI

"Partner me je naravno podržao": Romana Panić PRVI PUT iskreno o hapšenju u Australiji i teškom periodu koji je iza nje

0

Romana Panić je 2020. godine zajedno sa svojim partnerom Filipom M. uhapšena u Australiji.

Romana Panić u Vrnjačkoj Banji 2021.godine
Romana Panić u Vrnjačkoj Banji 2021.godinefoto: Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Romana Panić je pre dve godine dospela u žižu srpskih,ali i australijskih medija kada je u Australiji uhapšena zajedno sa svojim emotivnim partnerom Filipom M. zbog sumnje da su zloupotrebljavali platne kartice nepoznatih ljudi. 

 

Oni su osuđeni na 14 i 12 meseci zatvora, a nakon toga, pevačica se potpuno povukla iz javnosti. 

 

Romana i Filip i dalje uživaju u emotivnoj vezi, a kako su domaći mediji preneli, planiraju i venčanje.

 

Pevačica, koju svi znamo po pesmama "Samoodbrana", "Ti ipak svojoj djeci", "Lažem"i mnogim drugim, nedavno je za Pink.rs progovorila o povlačenju sa javne scene, muškarcu zbog kojeg je uhapšena, ali i o majčinstvu. 


– Nisam ni smatrala da nisam na sceni, ali sam se povukla 2017. i sticajem okolnosti otišla u Italiju, gde sam živela u Firenci dve godine. Tada mi je trebalo da se izdvojim jer već godinama nisam snimala. Jesam neke singlove, ali to nije bilo propraćeno. Pesma Duga je 2011. napravila pravi bum i postala megahit, a posle toga nijedna pesma nije dostigla takav uspeh – otkrila je Romana.

 

Imala je privatne želje i planove koji su prekinuti neslavnim hapšenjem u Australiji koje je čitav njen život promenilo iz korena. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by PRess Serbia (@pressserbia)


– Htela sam privatno da se ostvarim na nekim poljima, a nekad treba preseći i povući se. Kada sam gledala sve iz drugog ugla, shvatila sam da je moj životni odabir muzika. Povratak sam učestalo planirala od 2020. od tog sudbonosnog povratka iz Australije i tada su mi se javili mnogi autori da mi nude pesme. Međutim, nisam htela ništa na silu da radim, a pošto sam bila medijski zastupljena, svi su smatrali da treba to da iskoristim. Ali ja nisam taj tip – kaže Romana.

 

Kako priznaje, brojne kolege su joj se našla tokom nemilog perioda, a bilo je onih i koji su je osuđivali. 

– Kad sam se vratila iz Australije saznala sam da je prvo Lepa Brena sa Sanjom Đorđević kontaktirala moje roditelje i da su rekle da su tu šta god da mi treba. To su neke stvari koje ne možeš da zaboraviš. Braja me je čak podržao i javno, obećao je čak i pesmu. Bilo je i onih koji su me ispljuvali, pominjali su da sam ja nešto što nisam. Nema veze, ne mogu svi da te vole. To mi je davno rekla i Verica Rakočević – otkrila je pevačica.

 

Karijeru je želela da stavi na "čekanje" zbog majčinstva, ali sudbina je drugačije htela. 

Romana Panić
foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

– Htela sam da postanem majka u nekom trenutku, ali mi to nije pošlo za rukom. Otom potom. Bilo je pokušaja, ali tako se desilo, onda se desila i korona, pa nesretna Australija i onda sam u jednom trenutku rekla da želim da napravim povratak, snimim pesme… Partner me je, naravno, podržao. I on smatra da ja imam nezasluženo mesto u odnosu na moj kvalitet. Zato je rekao da je spreman sve da učini da dobijem sve nagrade za svoj kvalitet –rekla je Romana Panić.
 

 

makonda-tracker