Dragana Mirković i Lepa Brena kao plesna grupa Aci Lukasu

0
Svečarska atmosfera u studiju DM SAT televizije prilikom dodele nagrada Beogradski pobednik Aci Lukasu, digla na noge prijateljice i koleginice Lepu Brenu i Draganu Mirković.

Već treću nedelju zaredom DM SAT televizija dodeljuje nagrade Beogradski pobednik, budući da se ta manifestacija iz Doma sindikata preselila u studio najpopularnije TV kuće u dijaspori čija vlasnica je folk pevačica Dragana Mirković. Ovog utorka u studiju DM-a, nagrade su primili Halid Bešlić, Aca Lukas, Radoš Bajić, Lepa Brena a Dragana i njen suprug Toni Bijelić uplatili su i pozamašnu sumu novca fondaciji Toše Proeski. Nakon što je Lukas zapevao svoj hit Bajpas na podijumu su mu se pridružile Dragana i Brena koje su odlično rapoložene, odglumile plesnu grupu svom kolegi.

-Dragana i ja smo ovo vežbale mesec dana – rekla je Brena, nakon odigranih koraka uz Lukasove taktove na šta je Dragana dodala: Nas dve znamo jedna drugoj svaki potez čim se pogledamo. Šale u studiju DM-a začinio je Lukas komentarom: Nismo bili uigrani, ali smo svo troje pokazali da smo veoma talentovani. Priznajem, nikad bolju plesnu grupu nisam imao.

Poznate pevačice dale su i zajednički intervju za Ekskluziv na TV Prva, u kojem su otkrile nešto što će njihove fanove ostaviti bez daha.

Pogledajte kako Dragana i Brena đuskaju uz taktove Lukasove pesme:

 

Nikola Rumenić

makonda-tracker