fenomenalno

"Gurman sam, kod kozmetičara idem s vremena na vreme": Sneki otkrila tajnu svoje VITKE LINIJE i blistavog TENA

0

Snežana Babić Sneki važila je za jednu od najzgodnijih pevačica u Jugoslaviji.

foto: M.M./ATAImages
foto: M.M./ATAImages

Snežana Babić Sneki (55) pojavila se sinoć na jednom prestoničkom događaju i sve očarala svojom vitkom linijom.

Sneki je dugo važila za jednu od najzgodnijih pevačica Jugoslavije i vlasnicu "najdužih noga na estradi", a sinoć nam je pokazala da i dalje vodi računa o svojoj liniji te da sjajno izgleda.

Snežana Babić Sneki
foto: M.M./ATAImages

Svi su bili oduševljeni kada su pevačicu videli u crnom kožnom kompletu koji se sastoji od jakne i suknje ispod kojeg je obukla roze bluzu, a sve je začinila crnim kožnim čizmama. 

 

Talasasta frizura, efektan mejkap i Snekin neizostavni osmeh očarali su sve prisutne.

 

Pevačica je jednom za medije i objasnila u čemu je tajna njenog izgleda:

 

– Tajna mog izgleda je u vedrom duhu, u energiji kojom zračite i u tome kako nosite svoje telo. Volim svoj posao i može da mi se desi neka situacija koja je neprijatna, ali kada ja u tom trenutku vidim kolege, kamere, studio i pesmu, ja zaboravim na sve i ne dozvolim da to utiče na mene –  

 

Iako bi mnogi pomislili da Sneki ima strog režim ishrane, pevačica otkriva da redovno vežba.

 

– Gurman sam, volim da jedem i vodim se time da u odnosu na to koliko ste aktivni morate i da pojedete. Stalno vežbam, imam svoj program. Ne koristim sprave i tegove, moje opterećenje je isključivo moje telo. Postoje vežbe gde možete sa jednom stranom tela da opteretite drugu i to vam je dovoljno. Ne volim ništa što je prenabildovano, sve volim proporcionalno i normalno, da sve bude skladno. Ako imate genetsku predispoziciju, to nije nimalo teško – rekla je Senki.

 

Pevačica je poznata i po tome što ima blistav ten, ali ako kaže ne ide često kod kozmetičara. 

 

– Posetim kozmetičara s vremena na vreme, ne volim da preterujem ni u čemu. Imam svoj način negovanja lica i dekoltea, jer su to delovi tela jako važni za ženu. Treba obratiti pažnju na korišćenje prirodnih maski za lice. Naravno, postoje i mezoterapije, koje možete ponekad uraditi. Jako su bitni vitamini D, B i C i njih treba uvrstiti u ishranu, jer su blagotvorni za kožu i opšte zdravlje organizma –

 

makonda-tracker