Mia Begović i posle Survivora živi kao pustinjak

0
Učesnici Survivora polako pristižu s Kostarike i većini prija povratak kući i susret s najbližima. Međutim, čuvenoj hrvatskoj glumici Mii Begović dolazak u Zagreb je postao pravi Survivor!
Foto: Story arhiva
Foto: Story arhiva

Naime, glumičin bivši muž Željko Žnidarić je za vreme Miinog boravka u rialitiju obio stan u kojem je živela posle razvoda, promenio bravu na vratima, pa glumica sada živi maltene kao i prethodnih mesec i po na Kostariki: spava na podu, u hodniku ispred ulaznih vrata stana! Kad želi da sedne, tu su koferi i ostale stvari koje je Željko izbacio.

A to nije Miina jedina briga, jer se u skučenom prostoru pretrpanom stvarima spotaknula o kofer i povredila nogu, pa sada ima longetu i zavoje. Hranu joj donosi majka, često je posećuje i advokat, a i ćerka Maja Lopatni je neprestano uz nju.

Mia Begović kaže da ne zna zašto je njen bivši suprug ovo uradio. U stanu ispred kojeg sada “kampuje” ona i Žnidarić su živeli dok su bili u braku, a rastali su se pre dve godine. Stan je bio u vlasništvu bivšeg muža, a Mia kaže da su planirali prodaju nakon razvoda i da su se dogovorili da novac podele.

 

 

makonda-tracker