DO SADA NEVIĐENO

Severina podelila ljude na Balkanu: Sva u crnom, zakopčana do grla poslala poruku koja SVI KOMENTARIŠU (FOTO)

0

Poznata pevačica Severina znala je na koji način će da uzburka javnost 

foto: Instagram
foto: Instagram

Jedna od najpoznatijih hrvatskih pevačica Severina Vučković izazvala je pravu lavinu komentara na društvenim mrežama. Ona je na svom Instagram profilu podelila nekoliko slika iz svog novog spota za pesmu „Vjerujem u Boga".

 

Neobična odeća i još intrigantniji naziv pesme izazvao je reakcije kod svakog ko je video njeno novo predstavljanje.

 

 

Uz fotografije na društvenim mrežama je pisalo i sledeće:

 

- Severinin privatni život htela-ne htela izložen je javnosti, a sadrži i puno patnje i tuge, no i puno sreće. Preživela je objavu privatnih snimaka i fotografija, oduzimanje deteta, gotovo stotinu sudskih tužbi, jedno venčanje i razvod. Dalmatinka, koja je prošla svo sito i rešeto koje Bog može nameniti ženi, Severina je pokazala da je uspešna u tome da preživi brodolome. Stoput kad je slome i rastave na atome. To je žena o kojoj Severina peva u pesmi ‘Vjerujem u Boga‘, a kroz koju zapravo preispituje svoju veru te se iskreno i cinično osvrće na svoje životne pogreške - piše u saopštenju koji je njen PR tim dostavio medijima.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

 

Tekst za njenu novu pesmu napisao je čuveni Dino Merlin.

 

Ono što je zaintrigiralo javnost jeste haljina iz spota. O njoj su Severinini saradnici dali posebno objašnjenje.

 

Naime, reč je o haljini koja se nosi preko glave, dizajnerskog brenda „Coperni“, čiji su osnivači i dizajneri na Nedelji mode u Parizu uživo tkaninom iz spreja nacrtali haljinu Beli Hadid.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

 

Kao i mnogo puta do sad Severina je otišla korak ispred svih i uspela da izazove reakciju svih ljudi. Može se slobodno reći da je još jednom podelila čitav Balkan.

 

Među komentarima na račun lepe Splićanke našli su se oni koji su joj dali vetar u leđa, ali je bilo i onih koji su komentarisali da je ona zapravo preterala, jer je u jednom delu spota obučena kao kaluđerica, a u drugom je poprilično obnažena. 

 

 

makonda-tracker