Junaci serije Kad lišće pada stigli u Beograd

3
Glumci najpopularnije TV sage Kad Lišće pada doputovali su u Beograd, gde će biti gosti Prve srpske televizije i specijalne emisije posvećene uspehu serije koja će večeras imati svoje veliko finale, a tokom dana uživali su u obilasku Kalemegdana i degustaciji

Tolga Korel (Oguz), Hasan Hušekčetinj (Ševket), Gulen Jokter (Dževrije), Benu Jildirlmar (Fikret) i Gokče Bahadir (Lejla) sleteli su na beogradski aerodrom Nikola Tesla u 13:50 časova, a tamo su ih već uveliko čekale novinarske ekipe, paparaci i obožavaoci.

Prva je na beogradsko tlo kročila popularna Dževrije, koju je malo ko prepoznao bez karakteristične marame na glavi. Ali kada su shvatili da je ispred njih omiljena svekrva, fanovi su spontano počeli da uzvikuju njeno ime, a glumica je bila iskreno oduševljena dočekom i na odličnom srpskom je rekla: Dobar dan!

Za razliku od svog lika u seriji, džangrizave svekrve, Gulen Jokter je večito nasmejana i raspoložena gospođa, koja je čula za popularnost serije u Srbiji.

- Pričali su mi da je Lišće kod vas veoma gledano i da svi vole Dževrije, ali nisam verovala da ćemo izazvati baš ovoliku pažnju. Sad mi je jedan dečko prišao i rekao: Dževrije je super! – rekla je sedamdesetogodišnja glumica.

I negativcu Oguzu, glumcu Tolgi Korelu, prija dolazak u Beograd.

- Drago mi je što smo došli u Beograd i što volite našu seriju – rekao je popularni Oguz, koji je bio u društvu Hasana Hušekčetina, koji u seriji glumi Ševketa.

Benu Jildirlmar (Fkret) i Gokče Bahadir (Lejla) stidljivo su prolazile kroz masu koja je uzvikivala njihova imena, strpljivo dajući autograme najmlađim obožavaocima.

 

Drugi deo ekipe Lišća doputvao je u kasnim popodnevnim satima, a večeras će svi od 19:10 časova zajedno sa publikom pogledati poslednju epizodu serije i u specijalnoju emisiji na TV Prva otkriti sve ono što gledaoci nisu znali o njima.

Inače, glumci su pre dolaska na Prvu srpsku televiziju posetili Kalemgdan i ručali u poznatom restoranu Kalemegdanske terasa. Tolga Korel je, kao i ostali glumci, bio oduševljen Kalemegdanom i sve vreme je mobilnim aparatom fotografisao znamenitosti, a svoje fotografije je kasnije pokazivao kolegama i menadžerima.

Ručak je počeo zdravicom, uz rakiju dunjevaču koju su gosti iz Turske po prvi put probali. Malo je reći da im se mnogo dopala! Uz pršutu, kajmak, sir, domaću čorbu, roštilj i vino, ekipa serije Kad lišće pada provela je prijatno posle podne na Kalemegdanu, a najmlađi obožavaoci su ih i tamo pronašli islikali se s njima.

Dolazak na Prvu srpsku televiziju protekao je uz slatko i vodu, a kada gosti upitani: Ko je za tursku kafu?, svi su se javili dizanjem ruku, a tu ponudu je jedva dočekao Hasan Hušekčetin!

I glumica Fahrije Evdžen (Nedžla u seriji) stigla je kasnije na Prvu srpsku televiziju! Raspoložena i nasmejana, i po mišljenju mnogih najlepša akterka popularne serije, došla je u Beograd i pravo sa aerodroma pridružila se svojim kolegama u prostorijama Prve TV.

Nakon završetka poslednje epizode LIšća Fahrije je sa Gokče Bahadir, Tolgom Karelom i Hasanom Hučekčetinom bila gošća specijalne emisije, u kojoj su se gledaocima već predstavile Guler Jokten (Dževrije) i Benu Jildirlmar (Fikret).

U razgovoru s voditeljkama Danijelom Jankov i Ivanom Zarić glumice su rekle da im je sad veoma neobično što gledaju seriju, jer je prošlo godinu dana otkako su snimale zajedno. Dolazak u Beograd su, kažu, s nestrpljenjem čekale i oduševile su se dočekom.

 

- Nismo uspele da vidimo mnogo od Beograda, ali bili smo na Kalemegdanu i tamo je prelepo. I jela su vam izvrsna – rekla je Dževrije, a Fikret se nadovezala

- Primetila sam da i vi kao i mi preterujete sa hranom, mnogo smo se najeli!

Glumice su naglasile da su u Turskoj veoma popularne, ali da su u Beogradu ipak doživele pravi osećaj slave.

 - Dočekali su nas s velikom ljubavlju, a mi smo svima uzvratili – rekla je Benu.

makonda-tracker