Miki Jevremović: Kajem se što sam udarao bivšu ženu

2
Pevač Miki Jevremović priznaje da danas žali zbog toga što je usled besa koji su u njemu izazivale žučne svađe sa bivšom suprugom Sonjom, sebi dozvolio da na nju i fizički nasrne
Foto: Vladimir Šporčić, Happy TV
Foto: Vladimir Šporčić, Happy TV

Svojim stihovima Miki Jevremović (70) već decenijama dočarava i najlepše emocije i tužne životne trenutke, čime je protkan i njegov život. Poznati pevač koji se trenutno takmiči u rijaliti šou-programu Parovi na TV Happy sa prijateljicom Ljiljanom Gajić (50), iza sebe ima dva propala braka. Sa prvom suprugom Gordanom ima sina Đorđa, dok je sa drugom ženom Sonjom (53) dobio ćerku Jelenu (30) i sina Stefana (24). I mada je pre skoro četiri decenije, kada je upoznao svoju izabranicu Sonju, mislio da je napokon pronašao pravu ljubav, njihov brak je nakon trideset godina i zvanično okončan. Nevolje i razmirice počele su mnogo ranije, a Miki se danas kaje što je dozvolio sebi da ga bes u potpunosti obuzme pa se i fizički obračunavao sa svojom suprugom.

- Bilo situacija kada sam udarao svoju bivšu ženu, ali to je uvek bilo obostrano. Ti udarci upućivani su tokom naših žučnih i burnih rasprava. Dok smo se svađali, fizički smo se obračunavali, a udarci su pljuštali s obe strane. Nije se to dešavalo svakodnevno, već otprilike jednom u tri godine. Poslednji put smo se potukli pre deceniju i po. Ne volim da se osvrćem na prošlost, bili smo mladi i ludi, samo se kajem što sam dozvolio da nam se to dogodi. Bio sam mnogo i nenormalno zaljubljen u nju, a mislio sam da je i ona volela mene – otkriva pevač koji se danas sa velikim bolom priseća teških bračnih dana.

- Moj brak je pucao mnogo pre nego što smo se razveli. Sve je počelo kada je Sonja pokušala da svojim radom popravi finansijsku situaciju u našoj porodici. Putovala je po celom svetu, nikada nije bila kod kuće, a mi nismo znali s kim se kreće i šta radi. Ostajao sam sa decom, bio sam im i otac i majka... Kako je vreme prolazilo, sve češće je odsustvovala iz našeg doma. Takav ritam života izdržao sam pored nje deset godina, samo zbog toga da naša deca, bar na neki način, stasaju kraj oba roditelja. Žao mi je što smo se rastali jer sam je iskreno voleo - govori Miki i kaže da je jedino u deci nalazio utehu posle mučnih rasprava sa suprugom.

- Deci je sve bilo jasno i nije bilo potrebe da im nešto dodatno objašnjavam. Ona je odlazila od kuće, a ja sam se upinjao da sačuvam naš brak. Na kraju nisam uspeo, ali zato sam sačuvao porodicu i to je moj najveći uspeh. Sonja se zavadila sa celim svetom. Ne razgovara sa našom Jelenom, sa svojom rođenom sestrom, prijateljima... Njoj se nešto dogodilo i ona se potpuno promenila. Neću dozvoliti da danas svojim ponašanjem i pričom uništi 25 godina naše ljubavi. Mnogo sam je voleo i smatram da je to moje bogatstvo, nije mala stvar voleti nekoga dve i po decenije – priča pevač koji danas snagu za nove pobede i uspehe crpe iz svoje porodice koja ga zdušno bodri dok se takmiči u šou-programu Parovi.

- Iako sam u prvi mah odbio poziv da se takmičim u Parovima, nakon što mi je objašnjeno o kakvom programu se radi, odlučio sam da učestvujem. Pošto nemam svog para, pozvao sam svoju prijateljicu Ljiljanu koja je pristala da uđe sa mnom, a želela je i da pokaže ljudima kako se može živeti i sa teškom bolešću, kao što je rak želuca koji joj je dijagnostikovan. Ona je vedra i pozitivna osoba i veoma mi je drago što smo zajedno u ovoj kući – zaključuje Miki koji u martu planira veliki solistički koncert u Sava centru.

 

Danilo Mašojević

makonda-tracker