Bolje nam je kad smo solo!

0
Na neobično Story druženje Danijela Jankov, Nemanja Stevanović, Dragana Mićalović, Vladimir Mandić, Tamara Paunović i Boško Jakovljević došli su ponosno prkoseći Danu zaljubljenih i puni argumenata za sve one koji nemaju emotivne partnere
Foto: Marko Poplašen
Foto: Marko Poplašen

Vođeni geslom da je bolje biti sam nego s bilo kim, voditelji Danijela Jankov (30) i Boško Jakovljević (43), pevač Nemanja Stevanović (29), rukometaš Vladimir Mandić (31), glumica Dragana Mićalović (20) i manekenka Tamara Paunović (36) rešili su da u zajedničkom editorijalu solera javno pokažu svoj prkos Danu zaljubljenih. Ozarenih lica i bez imalo sete zbog toga što nemaju partnere, odlično su se zabavljali na setu na kojem nisu slučajno spojeni. Voditeljku Ekskluziva i bivšeg učesnika šou-programa Zvezde Granda mediji su već pre dva meseca spajali kada su im pripisali emotivnu vezu. Ponosno i uz konstantna međusobna začikavanja stali su jedno pored drugog pred fotoobjektivom Storyja, želeći da dokažu kako među njima nema ljubavnog fluida.

- Niko od nas ne treba da bude singl! Niko na svetu ne treba da bude singl! Mada ne verujem ni da baš svi sa slike soliraju... Sva trojica momaka su zgodni i interesantni. Nekada su provodadžisale komšinice, danas vas kad ste singl slikaju za Story... Pa gde ide ovaj svet! (Smeh) Momak do mene sigurno ima oko sebe mnogo devojaka, ali verovatno pažljivo bira. I treba - kaže uz osmeh Danijela Jankov čiji je emotivni status Nemanja prokomentarisao na zanimljiv način.

- Valjda devojke najbolje znaju da li im prija to što su singl. To kada ću ja slaviti praznik ljubavi zavisi od mog raspoloženja i emotivnog stanja. Sada mi prija što sam singl jer sam poslednjih sedam, osam godina bio u dugim vezama od po godinu i po do dve - kaže Nemanja čiju sudbinu povodom proslave Dana zaljubljenih deli i Danijela Jankov.

- Dvoje koji se vole treba da imaju dane kada slave svoju ljubav i to može da bude dan upoznavanja ili početka veze, braka ili neki datum koji njima znači. Svaki par ima svoju priču... Ipak, postoji i pozitivna stvar kod Dana zaljubljenih jer se tada organizuju dobri koncerti! U Beogradu će biti divan provod te noći. Sigurna sam da će i nama jadnima samima biti veoma zanimljivo - kaže zgodna brineta koja kao da je prenela svoje savete na mladu glumicu Draganu Mićalović.

- Kada sam zaljubljena, svaki dan mi je kao Dan zaljubljenih. Nekako nam je taj praznik doleteo sa stranim filmovima i odomaćio se. Verujem da ne postoji devojka koja nije pogledala makar jedan film sa takvom tematikom i poželela bar jedan dan pun cveća, iznenađenja, malih znakova pažnje i filmske romantike. Kažem bar jedan, a sigurna sam da sve želimo 365 takvih dana godišnje - kaže Dragana koja ipak priznaje da joj nedostaje toplina muškog zagrljaja.

- Iako mislim da su žene danas mnogo jače i samostalnije, i dalje verujem da je život lepši i lakši udvoje. U mojim godinama je lepo biti singl, ali ipak vapim za iskrenim i toplim zagrljajem - iskrena je gospođica Mićalović kojoj visinska razlika nije zasmetala da se fotografiše pokraj poznatog rukometaša Vladimira Mandića kojeg su u poslednje vreme mediji spajali sa manekenkom Bojanom Stojković.

- Za mene su savršene žene Leticija Kasta i Eva Mendez. Ipak, spoljašnji izgled je važan samo zbog prvog kontakta jer odmah iza njega sledi mentalni sklop žene koji je presudan. U jednoj vezi ili braku najbitnije je razumevanje među partnerima, ali pošto ono sve češće manjka, razvodi brakova haraju. A meni je kod voljene osobe važno i da nam je lepo i kad ćutimo - kaže Vlada koji je singl iako je zvanično i dalje u braku.

- Devojkama je uvek zanimljiviji neko ko je uspešan i ko može sebi da priušti određene stvari. Zato je vrlo teško u moru onih koje žele sponzora pronaći pravu devojku i reći: To je ta. Imao sam sreće da prepoznam jednu takvu kojom sam se i oženio. To je Jelena Višekruna koja mi je podarila ćerku Sašu, iako smo pre godinu dana odlučili da se razdvojimo - kroz osmeh kaže Mandić koji ne krije da mu prija status emotivnog slobodnjaka.

- Najveća prednost kad si singl momak jeste to što nigde ne moraš da žuriš i da u određeno vreme ideš kući. Živiš opušteno i bez obaveza da se nekome javljaš ili pravdaš, ne brineš se da li će te neko slikati u nekoj nezavidnoj situaciji. Uživam u tome što sam slobodan. (Smeh) S druge strane, ponekad nemaš kome da se izjadaš i lišen si emotivne sigurnosti - priča Mandić čiji je optimizam emotivnog slobodnjaka u izjavama poprimila i manekenka Tamara Paunović.

- Prednost nas singl devojaka jeste u tome što smo gospodarice svog vremena. Izlazimo i provodimo se kad i koliko hoćemo, a ujutro kad se probudimo ne moramo da budemo tihe i obazrive kako ne bismo probudile dečka. (Smeh) Naravno mnogo je lepše kada si u vezi i kada imaš osobu na koju možeš da se osloniš. Život se živi udvoje. Najviše volim osećaj kada sam zaljubljena i kada osećam leptiriće u stomaku. Iza sebe imam samo duge veze koje nisu bile teatralne, pa ni ja nisam bila u prilici sa napravim neku ludost zbog ljubavi. Iako možda ne odajem takav utisak, veoma sam emotivna, a ljubav mi je važan faktor u životu. Romantična sam do te mere da nekada pomislim kako živim u prošlom veku jer se, kada je o tome reč, ne uklapam u brži ritam života. Najlepše se osećam i najsrećnija sam kad sam ispunjena na emotivnom polju - kaže Tamara čija je energija na slikanju bila savršeno kompatibilna raspoloženju njenog dugogodišnjeg prijatelja Boška Jakovljevića.

- Sam možda jesam, ali nikada i usamljen za Dan zaljubljenih. Ipak, jesam od onih koji tvrde da je bolje biti sam nego... Ali nisam siguran da bih voleo da mi se to samovanje često događa. Oni koji me poznaju znaju da očekujem da svaki dan bude praznik, tako da često to praznovanje bude preteško onima koji su sa mnom pa ne dočekamo zvaničan Dan zaljubljenih - duhovito će Boško.

 

Nikola Rumenić, Danilo Mašojević, Jelena Kulović

 

 

makonda-tracker