Milan - Lane Jovanović: Sinčić liči na mene

0
Fudbaler Milan - Lane Jovanović otkriva kako mu je treći naslednik Miloš kojeg je njegova supruga Nataša donela na svet 23. januara najlepša životna nagrada
Foto: Privatna arhiva
Foto: Privatna arhiva

Samo dan nakon što je 23. januara po treći put postao tata, reprezentativac Srbije Milan - Lane Jovanović (30) postigao je dva gola protiv Genta u dresu Anderlehta u derbi utakmici 22. kola belgijskog prvenstva. Ipak, najlepša nagrada za ostvareni trijumf bio mu je osmeh sinčića koji je video po dolasku u Srbiju nekoliko dana posle porođaja supruge Nataše (33).
- Bio sam u Belgiji kada se Nataša porodila pa nisam prisustvovao porođaju, a i jednostavno nisam taj tip. (Smeh) Znali smo pol bebe unapred i najsrećniji sam zbog toga što je porođaj protekao u najboljem redu. Dete je živo i zdravo i to je najbitnije. Po rođenju je naš sin bio dugačak pedeset i jedan centimetar i težak nešto više od tri kilograma - presrećno ističu popularni sportista i njegova izabranica koji već imaju sinove Lazara (5) i Dušana (4), ali su odavno priželjkivali treće dete budući da je u martu 2009. godine Nataša posle samo nekoliko nedelja trudnoće doživela spontani pobačaj. Supružnici su veoma teško prebrodili ovu tragediju, ali nisu dozvolili da ih tuga slomi nego su sve vreme gajili nadu da će uspeti da prošire porodicu. Sreća im se konačno osmehnula kada su tokom proteklog leta saznali da je lepa brineta ponovo u drugom stanju.

- Sinu sam dao ime Miloš. Ime je u skladu sa srpskom tradicijom i moralo je biti kompatibilno onima koja nose njegova starija braća, Dušan i Lazar - kaže ponosni tata i otkriva na koga beba podseća.

- Mislim da Miloš liči na mene, a to može da potvrdi i moja supruga. Prvi sin liči na mene, drugi na suprugu, sada opet treći na mene, a za dalje ćemo videti. Ne znam hoćemo li se zaustaviti na trećem detetu - iskren je naš reprezentativac koji željno iščekuje da se njegova supruga i naslednici presele u Belgiju gde on trenutno igra fudbal.

- Normalno je da planiramo da mi se ostatak porodice priključi, ali još ne znam kada će to biti. Nije lako sa malom decom uskladiti obaveze, ali se radujem skorom dolasku supruge i sinova kod mene - priča Milan i objašnjava kako su njegovi stariji dečaci prihvatili dolazak brata na svet.

- Stariji sinovi nisu ljubomorni. Ipak, postoji starosna razlika između njih dvojice i bebe i zato Miloša ne gledaju kao konkurenciju. Više su ljubomorni jedan na drugog - iskreno kaže sportista kojeg posebno ponosnim čini to što je tata tri dečaka.

- Moja majka ima tri sestre i brata, a moj otac dve sestre. Ja imam samo jednu sestru i rešio sam da nastavim lozu za celu familiju - zaključuje uz osmeh Jovanović. 

Nikola Rumenić

makonda-tracker