Miranda Ker: Nove fotografije zanosne lepotice

0
Jedna od Viktorijinih anđela, koja je poznata po strogo organskoj ishrani i izuzetno zdravom životu kako bi bila u formi za modne revije Victoria’s Secret, našla se na naslovnici magazina Haute Muse

U intervjuu za magazin, otkriva da se nekad odaje preteranom uživanju u brzoj hrani, kao što je pomrfit, i u tamnoj čokoladi. Dvadesetosmogodišnji Viktorijin anđeo između ostalog, otkriva kako se vratila u formu nakon porođaja i priča o vremenu kada se zaljubila u svog zgodnog muža, Orlanda Bluma.

-  Intenzivno sam se bavila jogom i pilatesom, i hranila sam se zdravo. Bilo je veoma naporno. Ipak, u redu je i ako uživate u poslasticama s vremena na vreme.  Ja tada najviše jedem crnu čokoladu i pomfrit – otkriva Miranda svoje poroke.

Sa svojim mužem, Orlandom Blumom, otkriva da je prvo bila u prijateljskom odnosu, pa su tek nakon šest meseci ušli u vezu.

- Više volim da ostanem kući sa svojim sinom, nego da se šetam po crvenom tepihu, na raznim glamuroznim događajima – izjavila je lepotica za Haute Muse, a prenosi Daily Mail.

Zorana Stanković

makonda-tracker