nisu očekivale

Bile su ZAPANJENE zbog njegove molbe: Princ Hari se nedavno obratio bivšim devojkama, a one ga ljubazno odbile

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 3

Baba Visnja

31-10-2022 09:47h
Fantastican naziv za knjigu.
Pola toga je vec rekao u samom naslovu.

Interesantno je da nikada niko od te familije (ili medija koji govore u njihovo ime) nije nista slicno rekao u vezi Harija. Rivalstvo medju bracom i sestrama zna da bude jako bolno, a kada ti je brat princ a ti si "spare" to verujem moze da ode u krajnost.

Glupost

31-10-2022 11:12h
Drugi je po redu i to ga boli? Ma ajde bre. Znači svi po jedno dete da se drugo ne oseti viškom? Zašto on ima, ako je istina, dvoje dece? Kuka da nije on glavni a ceo zivot zivi odčinjenice samo da je sin od kralja. Nijednu školu nije moga da savlada bez sto pomoćnika a brat mu jestudirao. O tome ne piše. Nezahvalnost mu se o glavi razbila.

Baba Visnja

31-10-2022 16:02h
@Glupost
Ja na to gledam malo drugacije. Kao i u svim drugim slojevima drustva i istorijsko geografskim sirinama i duzinama - primenis jednu istu metodu na dva deteta i dobijes dve dijametralno suprotne reakcije. Jedno dete ubijes od batina i kao da mu nista ne fali, a drugom lupis cvrgu i ono je pamti ceo zivot.

Hari se rodio sa izvesnim zdravstvenim (moguce i mentalnim?) smetnjama. Jos kao dete je bio osetljiv. Rezim kroz koji kraljevici prolaze ocigledno nije bio skrojen za njega. Ili nisu hteli bruku da je on malo caknut pa mora u specijalnu skolu - ili vec sta god da je bila surova prica za dete koje se razlikuje od drugih. On godinama nije ljudski ozalio svoju majku, verujem jedinu osobu koja je pokazivala bliskost kakva detetu treba. Plus sto kad je odrastao znao je da sabere dva i dva. I da se ponasa pristojno kada mu je otac zenio svalerku zbog koje je njegova mama bila toliko nesrecna. Sad su ta nemoralna spodoba i njen tampon zaseli na tron. Niko da stane i da kaze pa cekajte malo ljudi, na sta ovo lici??

Knjiga se komotno mogla zvati i "They didn't give a sh-t".
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: