Zdravko Čolić, gudači i bubnjari Dragoljuba Đuričića 8.marta u Areni Zagreb

0
Popularni Čola oseća veliku odgovornost i radost zbog skorašnjeg koncerta u Areni Zagreb.

Pevač ništa ne prepušta slučaju i zato je okupio članove svog benda i organizovao muzičke probe u Novom Sadu. Zdravka će pratiti bend od deset članova, a posebno za zagrebački nastup bendu će se pridružiti i gudači. Publika će uživati u novim aranžmanima Zdravkovih hitova pripremanim samo za zagrebački koncert.

Bubnjari Dragoljuba Đuričića, nekadašnjeg bubnjara popularne makedonske grupe Leb i sol, dolaze u Zagreb kao specijalni gosti Zdravka Čolića. Nesumnjivo je da ćes ritam ovih bubnjara razgibati publiku i da će kompletna dvorana plesati u ritmu bubnjeva, kao i svugde gde su ovi sjajni muzičari do sada nastupili.

Zagrebačkoj publici Zdravko će uživo izvesti hitove sa svog najnovijeg albuma. 

- Zagrebačka je publika vrlo izbirljiva, kvalitetna i teško je bilo kojem izvođaču napuniti bilo koji veći prostor za koncerte, a pogotovo najveću dvoranu u Hrvatskoj, zagrebačku Arenu. Poseno danas kad se jedva izdvoji za ulaznicu. Uspeh je tim veći ako se i ponovi, ja se nadam jednako dobrom i posećenom koncertu kao što je to bilo 8. marta 2009. - poručuje  Zdravko Čolić.

Poznati šarmer i miljenik žena, oseća veliku odgovornost baš prema ženama koje će biti u publici na Dan žena.

- Od Zagreba su lepše samo Zagrepčanke. Dosta sam vremena provodio u Zagrebu, i danas često dolazim pa mogu to potvrditi. Ako je samo delimično tačno da sam im drag i mio, smatram to velikim komplimentom. Moje zadovoljstvo nastupa u zagrebačkoj Areni tim je veće - rekao je popularni pevač neposredno pred dolazak u Zagreb.

makonda-tracker