Svetlana Ceca Ražnatović: Vreme je da se posvetim porodici, karijeri i publici!

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 7

Ivana

22-02-2012 22:07h
Čime su zaslužili publicitet? Kakva god da je, ona ima svoju publiku i to masu publike, a njih je morala nekako da zasluži. Zaslužila ih je pesmom i glasom, za razliku od velike većine drugih koje se nazivaju divama.

ivan

23-02-2012 00:19h
ivana-ko drugi moze biti bolji od Cece? Ma niko!!! CECA IS NR. 1 in Serbia and in our neigbour countries!

Milos

22-02-2012 22:49h
Postovanje se ne zasluzuje samo pesmom i glasom. Ona je neplacanjem poreza,cime je ostetila izmedju ostalog i tu ´masu´ svojih obozavatelja,pokazala koliko postuje svoj narod.A da ne spominjemo druge stvari...ostanimo samo na ovim malverzacijama.

CIJELA REPUBLIKA SRPSKA I CIJELA BOSNA I HERZEGOVINA VOLI CECU

23-02-2012 00:15h
NARAVNO DA JE CECA ZASLUZILA SAV PUBLICITET JER JE ZENA PRAVA LAVICA U SVAKOM SMISLU TE RIJECI I SVAKA JOJ CAST! NIKO NEMOZE CECU DA SKINE SA ESTARDNOG TRONA JEDINO AKO ONA SAM POZELI DA PRESTANE. CECA JE NEODOLJIVO LIJEPA I SEKSI ZENA. MNOGO JE KARIZMATICNA, TALENTOVANA I POPULARNA DA CAK I ONI KOJI GLUME DA JE NE VOLE RADO SA ZADOVOLJSTVOM I VELIKIM UZBUDJENJEM GLEDAJU CECU NA TV-U I SLUSAJU NJENE PJESME. NIJEDNA PJEVACICA CECI NIJE RAVNA NITI CE BITI. HTJELI TO LJUDI PRIZNATI ILI NE. CECINI CD-OVI CE SE I DALJE KUPOVATI I SLUSATI NAVELIKO I PUNICE OGROMNE SALE GDJE CE JE PUBLIKA ZELJNO ISCEKIVATI SA VELIKIM APLAUZOM O OSMIJESIMA NA LICU. CECA JE JEDNOSTAVNO NAJBOLJA I NAJPLACENIJA PJEVACICA NA PROSTORIMA EX YU. CECA JE BRAND!

FANOVI IZ CELOG CIJELOG SVETA SVIJETA VOLE SAMO CECU

23-02-2012 00:33h
CECO DOBRODOSLA NA SLOBODU I POKAZI PROLAZNIM I BLEDIM JANDICAMA: JK, BRENI, SEVERINI VUCKOVIC, JELENI ROZGA. NINI BADRIC KAKO SE TO RADI! PEVACICA SI ZA DESET A PRAVA ATRAKTIVNA, ZANOSNA I NEODOLJIVA ZENA SI ZA PEDESET! JENDOSTAVNO SVE POSJEDUJES PA CAK I NAS FANOVE IZ CIJELOG SVIJETA KOJI NISU SAMO JUGOSLOVENI VEC I STRANCI! SRBIJA, REPUBLIKA SRPSKA, ,KOSOVO, HRVATSKA, BOSNA I HERZEGOVINA, MAKEDONIJA, CRNA GORA, SLOVENIJA, GREECE, TURKEY, ALBANIA, ALL SCANDINAVIAN COUNTRIES, ITALY, SPAIN, RUSSIA, UKRAINE, GEORGIA, AMERICA, CANADA, AUSTRALIA, BRAZIL, COLUMBIA, PUERTO RICO. WE LOVE YOU CECA! YOU ARE THE BEST SO TO HELL WITH THE REST!!!

XY

22-02-2012 16:28h
Zanime me cime su kriminalci,kao sto je ona,zasluzili ovoliki publicitet? DOSTA JE!

rada

23-02-2012 08:07h
Ako je CECA kriminalac,onda je pola Srbije kriminalna,ona je ZENA,MAJKA KRAKJICA
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: