Bobi Braun: Zabrinut sam za život svoje kćerke!

0
Bobi Kristina Braun teško prihvata činjenicu da joj je majka preminula. Kako je nestala nakon sahrane, njen otac, Bobi Braun smatra da bi bilo dobro da potraži stručnu pomoć, kako bi uspela da se izbori sa bolom.

Bobi, koji je napustio sahranu bivše supruge ranije nego što se očekivalo, nije bio u mogućnosti da bude sa svojom kćerkom. Bobi Kristina je tokom trosatne službe sedela sa svojm bakom, Cisi Hjuston, a nakon toga je zahtevala da provede neko vreme sama, i tada je nestala. Njen otac veoma brine da se ona nije odala porocima, kako bi prividno ublažila svoju tugu. Ona je sahranjena u subotu, u Nju Džersiju.

Prema Radaronline.com. Bobi je rekao porodičnim prijateljima da je veoma zabrinut za svoju ćerku i da misli da ona ne dobija pažnju kakvu zaslužuje.

- Bobi se plaši da će se Kristini dogoditi nešto strašno ukoliko joj se ne ukaže pomoć. Poslednja stvar koju priželjkuje je još jedna tragedija. Kris je jako teško podnela majčinu smrt, što i nije iznenađujuće, a Bobi se plaši da će ona napraviti neku glupost. Želi da je odvede u rehabilitacioni centar, kako bi dobila profesionalnu pomoć i kako bi uspela da se izbori sa trenutnim okolnostima, a i da ne utehu ne bi potražila u alkoholu i opijatima. Da se ne lažemo, oba njena roditelja su se borila sa zavisnošću, a Bobi je svestan da genetika nekad može da napravi problem, tako da je prestravljen da će ćerka pratiti stope svojih roditelja kada je u pitanju droga. On bi voleo da Kristina ode na odvikavanje pre nego što stvar postane mnogo gora - rekao je izvor blizak pevaču za radaronline.com

Bobi Kristina je bila sa svojom majkom u Beverli Hilton hotelu, kada je pevačica nađena mrtva. Nakon toga, na kratko je bila u bolnici, usled stresa i anksioznosti.

 

Zorana Stanković

makonda-tracker