Parni valjak i treću noć u Sava centru!

0
Zbog velikog interesovanja publike, popularna rok grupa Parni valjak potvrdila je i treći uzastopni koncert 10. marta u Sava centru.

Prva dva koncerta zakazana za 8. i 9. mart su potpuno rasprodata nakon svega dve nedelje od puštanja ulaznica u prodaju i to u periodu kada je zbog izrazito hladnog vremena bila očekivana spora prodaja ulaznica! Manje od tri nedelje pred akustične koncerte u Sava centru, ulaznice za treći koncert u četiri kategorije, po nepromenjenim cenama od 2050 do 3100 dinara, od danas su u prodaji na blagajni Sava centra i svim prodajnim mestima Eventima. I za treći koncert uz svaku kupljenu ulaznicu, dobija se jedinstveni bar kod za preuzimanje novog albuma Stvarno nestvarno!

Koncerti se neće razlikovati kad je u pitanju kvalitet produkcije na kojoj Parni valjak izrazito insistira, ali su moguće manje izmene u repertoaru i sviranje većeg broja pesama što je svakako jedna od prednosti serije uzastopnih koncerata.  Ipak, na sva tri koncerta publika će moći da čuje sve najveće hitove nastale u skoro četiri decenije karijere jednog od koncertno najdugovečnijih bendova na ovim prostorima.

 

makonda-tracker