Poslušajte pesmu Ti si mi u mislima u izvođenju Nikole Demonje i Sergeja Trifunovića

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 2

xy

19-02-2012 20:38h
Ne volim obrade, ali ova je odlična. I Demonja je odličan.

sequenzero

20-02-2012 03:37h
Ova obrada pesme je bezobzirna i nepotrebna muzici, ali potrebna dvojici ljudi kojima je jeftina slava, omogucena i srecnim okolnostima, i novac bitniji od same muzike kao umetnosti. Stoga se lako prepustaju koketiranju sa shundom i kichom, manipulacijom svoje ciljne grupe vrhuncem malicioznosti i licemerja kada je najavljuju kao svoj singl i nesto sto bi trebalo da bude prava vrednost muzicke scene u srbiji!
Ovo svakog normalnog coveka moze da zgadi jer je dovoljno inteligentan da pronikne u sustinu bezvrednosti ovakve nakaradne i niskomoralne skrnave izvedbe! Snobovi, polumuzicari, likovi u kosuljicama ispod pulovera, ocajne domacice, clanovi LDP-a itd. kao nas kulturni esalon ce verovatno u pauzi dinstanja luka ili popunjavanja listica za kladionice(u zavisnosti od pola), naci za shodno da izneveruju i daju svoje strucno misljenje kako bi se ubutali "autorima" ove pesme misleci da time znatno doprinose proboju "kvalitetne muzike" kao i svojoj afirmaciji!

Hvala!
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: