SEĆATE LI SE?

O njoj je kružilo mnogo tračeva: Otkrivena tajna Cecine dijamantske ogrlice (FOTO)

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 9

Сања

27-09-2022 10:18h
Аркан и Цеца не могу и неће јавност у Србији убедити да су Поштени и Радни Грађани који плаћају Порез Србији и да су поштено стицали Имовину! Иза Аркана је велики број Пљачки и Убистава,Цецина спрега са Земунским Кланом! Нечиста посла.

Na ovoj gore

27-09-2022 11:45h
Nista vise nema prirodno i daj boze da joj je i ona prirodna

Postoji

27-09-2022 11:47h
Emisija gde zena zove iz Austrije uzivo i pita je dali na toj ogrlici fall jedan dijamant, sto znaci da je tu ogrlicu arkan uzeo na ratistu i to svi znaju

VV

27-09-2022 19:32h
@Postoji
Moguce da je istina a moguce i da je provokacija jer dosta ljudi pogotovo u ratnom periodu se sluzilo propagandnim ratovanjem .

злица

27-09-2022 11:59h
Верујемо сви поштени ,платила поштено зарађеним парама.

Cathy

27-09-2022 17:39h
Ja sam licno gledala tu emisiju I cula Kada je gospodja zvala. Taj deo je verovatno nestao kao I onaj animal sa naplatne rampe.

Pravda

28-09-2022 11:35h
Ako je to istina sto Ceca to ne rece odmah u emisiji..pricajte sta hocete i trazite opravdanja,ali zapamtite Bog je velik,sva zlodela koje je ucinio taj nepomenik doci ce na naplatu bojim se njegovoj porodici..nazalost

Mijat

28-09-2022 17:39h
KAKO JE SE PONASAO TAKO JE I ZASLUZIO KRIMINALAC,ZASTO DOTICNA GOSPODA NE DA NA PRODAJU S NOVAC DA U HUMANITARNE SVRHE

Realno

28-09-2022 21:26h
Na ratištu se ne krade, tamo se uzima ratni plen, osim ako ne ideš kao lešinar za vojskom, a koliko se sećam te emisije žena je nazvala i pitala dali nedostaje par dijamanata u njoj i kad je kamera zumirala to mesto i pokazala podudaranje, veza je prekinuta!!
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: