Katarina Šišmanović: Ne grejem se na gas

2
Voditeljka objašnjava da joj je susret sa direktorom Srbijagasa Dušanom Bajatovićem bio veoma inspirativan za razmenu mišljenja na temu muško – ženkih odnosa, ali kaže da nisu u vezi

Medije je danas preplavila vest o navodnoj vezi generalnog direktiora Srbijagasa Dušana Bajatovića i voditeljke emisije Sve za ljubav Katarine Šišmanović. Njih dvoje upoznali su se na snimanju emisije Magazin IN čija tema su bili muško – ženski odnosi gde su navodno sevnule varnice između jednog od najpoženjijih srpskih neženja i zgodne Kragujevčanke.

-Dušan i ja smo se lepo zabavljali na snimanju emisije Magazin IN. On kao jedan od najpoželjnijih neženja i ja kao slobodna devojka, razmenili smo mišljenja na temu funkcionisanja muško – ženskih odnosa u današnje vreme. Bajatović je veliki džentlmen i uputio mi je nekoliko komplimenata, ali sve se na tome završilo. Reč je o zabavnoj emisiji i sviđa mi se što smo nas dvoje ispunili misiju svog pojavljivanja u toj vrsti tok šou programa i sigurno ćemo biti zabavni publici koja odluči da provede subotnje popodne uz autorsku emisiju Sanje Marinković – kaže Katarina a na naše pitanje da li je razgovarala s Bajatovićem o aktuelnoj eleketroenergetskoj situaciji u Srbiji, kratko je dodala: Ne grejem se na gas.

Inače, društvenu mrežu Twitter jutros su preplavili stihovi koji glase: Kaćo moja ja sam  bolji dasa, od Duleta iz Srbijagasa koji predstavljaju izmenjenu verziju numere koju izvode Boemi, a koji u originalu glase:

Znaš li mala da sam veći dasa od Duleta iz Srbijagasa?

Man' se mala ne diraj barabu, satraću te kao doktor žabu.

Hvala tebi, Bajatović Dule, svud je toplo znatno iznad nule.

Ima gasa Srbija ne brine, moja mala voli da se skine.

Ona znade da sam veći dasa, nego Dule iz Srbijagasa.

 

Nikola Rumenić

makonda-tracker