Ana Nikolić: Romantični odmor na dar

0
Pevačica Ana Nikolić otkriva detalje svog uzbudljivog tronedeljnog putovanja u Maleziju sa verenikom Draganom

Posle brojnih poslovnih obaveza, pop pevačica Ana Nikolić (33) poželela je da sebi da oduška, pa se šestog januara uputila na tronedeljni odmor u Maleziju sa svojim verenikom, uglednim podgoričkim građevinskim preduzetnikom Draganom T. (43). Na ovo, kako sama kaže, spiritualističko putovanje pevačica je otišla u želji da se relaksira od svakodnevnog stresa, ali i kako bi se potpuno posvetila svom partneru sa kojim je prošlog leta obnovila romansu.

- Najpre smo se uputili u Istanbul, gde smo se zadržali samo dva dana i obišli Aja Sofiju koja je prelepa. Odatle smo se otišli u Kuala Lumpur koji me je apsolutno fascinirao, pošto je tamo sve toliko savršeno da bih mogla odmah da se preselim u glavni grad Malezije. Savršena je tempreratura vazduha, vlaga, klima, a dopadaju mi se i ljudi i njihov blagi temperament. Svidele su mi se kule Petrusini koje su doskoro bile najviše zgrade na svetu, ali i pogled sa ostrva Lankavi, sa kojeg se vidi Tajland i Andamansko more. Oduševljena sam i prelepim hotelskim smeštajem u Mandarin orientalu i Four seasons, a uz to otkrila sam i prelep park u kojem sam svakodnevno trčala i akumulirala energiju – priča pevačica, koja je na bajkovitom putovanju sasvim promenila svoju svakodnevicu.

- Potpuno mi se promenio bioritam, jer sam se svakog jutro budila odmorna u pet časova ujutru i onda sam u krevetu čekala da svane. Vlaga i temperatura vazduha su mi savršeno prijali tako da sam se i fizički preporodila, ali i duhovno jer sam vežbala jogu svaki dan, čitala dosta knjiga i živela u spokoju bez ikakvog stresa. Tamo sam pronašla svoj mir i spokoj – priča Ana i otkriva da joj je odmor u Maleziji priredio upravo njen dečko.

- Ovo putovanje je bilo njegovo romantično iznenađenje, a ja sam njega iznenadila samo time što sam pristala da krenem. Već sam se preselila kod Dragana, ali zapravo trenutno živim sporadično u Beogradu i Podgorici i sjajno mi je ovako. Otkako smo obnovili vezu, svaki dan nam je kao Dan zaljubljenih. Spoznali smo jedno drugo i znamo šta nas koči, pa sporne situacije izbegavamo. Isto tako, znamo i šta nas usrećuje – iskrena je zgodna brineta kojoj je Dragan bio odličan vodič na putovanju.

- Odmor smo planirali šest meseci, pa smo zato beskrajno uživali u svakom danu, otkrivajući nove predele i upoznavajući se sa novim mentalitetima i kulturama. Odlično sam se provela na odmoru i već od marta se vraćam svojim koncertnim aktivnostima, a uporedo sa time prikupljam nove pesme za novi album – kaže lepa Paraćinka, koja je pre odlaska na put fotografisana ispred jedne beogradske klinike za lečenje bolesti zavisnosti, ali ona tvrdi da tamo nikada nije otišla zbog svojih problema sa alkoholom.

- Klinika ispred koje sam slikana poslala je svoje saopštenje i naglasila da je reč o planiranju partnerskog biznisa sa mojim verenikom i to je i početak i kraj te velike senzacije – zaključuje pevačica čiji će verenik sličnu kliniku najverovatnije otvoriti u Crnoj Gori.

Nikola Rumenić

 

makonda-tracker