Pol Makartni prestaje da puši marihuanu

0
Legendarni muzičar Pol Makartni odlučio je da se u šezdesetdevetoj godini oslobodi pušenja marihuane kao svog najdražeg poroka

Nekadašnji član Bitlsa je u mlađim danima imao većih problema s drogom i to ne samo marihuanom, koju mu je navodno šezdestih godina prošlog veka otkrio Bob Dilan, jer je koristio i kokain, heroin, LSD…

- Pušio sam mnogo, popušio sam svoje. Kad ste otac osmogodišnjoj devojčici, ne možete više nastaviti sa starim lošim navikama. Zbog moje osmogodišnje Beatris travi sam konačno rekao zbogom. Pa, kakav bih joj ja to uzor bio da sam nastavio s time – rekao je Makartni koji je zbog posedovanja marihuane 1972. uhapšen u Švedskoj, a 1980. deportovan iz Japana.

- Nisam mogao da prestanem, jer kanabis je tako dobra stvar - rekao je Pol koji je svakodnevno pušio travu i sa svojom prvom suprugom Lindom, a zbog droge su zajedno uhapšeni i 1984. na Barbadosu.

Trava je razlog zbog čega se glazbenik razveo od Heder Mils sa kojom ima osmogodišnju ćerku Beatris koja mu je navodno postavila ultimatum – ona ili trava, ali čini se da mu je marihuana bila draža od braka.

Inače, slavni britanski muzičar venčao se 9. oktobra prošle godine sa bogatom Amerikankom Nensi Ševel u Londonu.

makonda-tracker