Pogledajte ekskluzivne fotografije novog doma pevačice Adel

1
Nakon osvajanja 6 Gremi nagrada, popularna Adel odlučila je da se preseli u veću kuću

Rasla je samo uz majku, a od malih nogu živela je po veoma malim stanovima na periferiji Londona. Nakon prvobitnog uspeha, Adel je ostala da živi sa majkom u neuglednom stanu, a nešto kasnije kupila je garsonjeru.

Sada, nakon osvajanja prestižnih muzičkih nagrada, došlo je do velike promene, pa je talentovana pevačica odlučila da pređe u raskošnu vilu.

Vila je na takvom mestu, da će joj verovatno poslužiti kao nepresušna inspiracija za stvaranje novih pesama. Nalazi se na pola sata vožnje od njenog dečka, ima deset spavaćih soba, a košta  15 hiljada funti mesečno. Sagrađena je krajem 19. veka, namenjena aristokratskoj porodici, a ima čak i sopstvenu balsku salu.

Kako prenosi Daily Mail, Adel je ugostila američkog novinara sa kanala CBSAndersona Kupera, poznatog po intervjuima sa zvezdama. Iako je izuzetno zatvorena po pitanju privatnog života, ona je otvorila vrata svog novog doma i pustila nas da zavirimo u njen život.

Sa njim je popričala i o svom odrastanju i roditeljima. Otac ju je napustio kada je imala četiri godine, imao je problema sa alkoholom, a za vreme njenog tinejdžerskog doba su se potpuno udaljili.

On je nedavno priznao da je bio grozan otac. Pevačica je u međuvremenu pokušala da obnovi odnos sa njim, ali je on u jednom intervjuu izjavio da njen problem sa muškarcima usko povezan sa njegovim napuštanjem porodice. To ju je veoma razljutilo, pa je od pomirenja odustala.

 

Zorana Stanković

makonda-tracker