Anđelina Džoli: Suze na premijeri

1
Slavna glumica prisustvovala je sarajevskojh premijeri svog rediteljskog prvenca U zemlji krvi i meda i rasplakala se zbog toplog prijema brojne publike
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Glumica je poželela dobro veče i zahvalila se publici na domaćem jeziku, u punoj sarajevskoj Olimpijskoj dvorani Zetra. Skoro pet hiljada posetilaca dočekalo je poznatu glumicu, koja je na početku i zaplakala.

-  Teško će biti gledati ovaj film, ali sam sigurna da će vas on, ne samo podsetiti na ono što ste propatili, već i na ono što ste preživeli. Srećna sam što sam ovde. Volim Bosnu, volim vas. Ne možete ni zamisliti koliko mi znači ovaj film i koliko mi znači što sam ovde i što ste me tako srdačno dočekali. Hvala vam – poručila je Anđelina.

Radnja filma smeštena je u ratnu Bosnu i Hercegovinu, i, iako mnogi misle da je film antisrpski, Anđelina tvrdi suprotno.

- Takve reakcije pokazuju koliko je ovaj region podeljen. Glumci su me mnogo naučili kako je biti deo ovog regiona, kako je biti ujedinjen, kako je biti Jugosloven. Ja mislim da od članova ekipe koji su glumili u mom filmu, niko ne razmišlja o tome odakle je onaj drugi – nedavno je izjavila glumica na optužbe da je njen film antisrpski.

 

Zorana Stanković

makonda-tracker