očaravajuća i jedinstvena

Posle bolne odluke, on joj je okrenuo leđa: Prva žena Petra Božovića – jedna od najlepših u istoriji Jugoslavije

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 7

Nena127

15-08-2022 18:18h
Svaka vam čast na ovom tekstu i na izboru ljudi koje ste opisali.
Samo napred.

Publika

16-08-2022 13:41h
Skoro nisam procitala nesto jadnije i sramotnije od ovog otkrivanja duboke intime jedne pokojne zene. Abortus! Pa zar Petar Bozovic tako da nisko da se spusti?

Lona

17-08-2022 12:08h
" Najlepša u istoriji Jugoslavije"...Da li je moguce da toliko preterujete u svemu, ali ovoga puta je smešno!
Lepa žena, skoro sve glumice su nam lepe, ništa posebno. Zašto mora da bude lažno i bombasticno da bi bilo citano?

đorž

17-08-2022 15:02h
@Lona
bukvalno mora da bude bombastično, pogledaj samo ko je najčitaniji, ljude ne zanima ako je normalno napisano, a plus je ova i stvarno bila prelepa

Дуле

17-08-2022 17:59h
Увек сам ценио Петра Божовића а сад сам схватио колика је људина. Браво Петре!

Zemun u srcu

24-06-2023 15:39h
Kakav čovek? Primitivan do srži. Posle toliko godina iznosi intimu mrtve žene. Zgranuta sam.

Interesantno

07-07-2023 22:28h
Novinari koještare. Druga žena mu je takođe bila glumica i vrednja pažnje. Ljerka Draženović, udato Božović. Nije više među nama. U originalnoj seriji Pozorište u kući glumila je Olgu pre Stanislave Pešić. Napustila je seriju da bi s njim otišla u SAD gde je on glumio Teslu u američkoj verziji. Ali to ovaj novinar ne zna.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: