Adel: Više neću pisati tužne pesme

0
Zanosna britanka, koja je prošle godine osvojila svet prodavši preko 17 miliona primeraka svog albuma 21 i osvojivši šest Gremi nagrada pre dva dana, prvi put je pevala nakon operacije glasnih žica, koju je imala u novembru.

Iako je veoma popularna, pevačica shvata da je neophodno da se zahvali osobi zbog koje je postala popularna – čoveku koji ju je inspirisao da nakon raskida napiše album ispunjen emocijama.

- Znate, on je bio neverovatan. Bio je genijalan. Ali nikada nije imao posao. Godinama sam mislila da ne zaslužuje ama baš nikakvu pohvalu za to što me je inspirisao da stvorim album. Sada, nakon nekog vremena, osećam da je ispravno da se zahvalim osobi koja je, do sada, najviše uticala na mene. On je promenio moj život iz korena, i moram da mu odam priznanje. Sada mogu da uradim stvari za koje nisam ni sanjala da ću biti sposobna. Da njega nisam upoznala, mislim da bih još uvek bila osamnaestogodišnja devojčica. Najbolje od svega je što sada znam šta mogu da pružim i šta želim. Ranije nisam znala šta hoću – priznala je Adel, koja se našla na naslovnici magazina Vogue.

Talentovana pevačica pronašla je sve što je ikada želela u svom novom dečku, Sajmonu Koneckom, koji ju je bodrio za vreme ceremonije.

- On je divan. Ponosan je na mene, ali se ne meša u ono čime se bavim, niti ga preterano zanima mišljenje drugih ljudi. On me čuva i pazi. Da nije bilo njega, mnogo bih se teže oporavila nakon operacije – ispričala je pevačica o svom dečku, inače izvršnom direktoru humanitarne organizacije Drop4Drop.

Pevačica je dokazala da se potpuno oporavila nakon hirurške intervencije, kada je zapevala Rolling In The Deep ispred najvećih muzičkih zvezda, nakon čega je dobila jednu od najvećih ovacija u istoriji Gremi nagrada.

 - Ovo je neka vrsta mog povratka. Bilo je mnogo ljudi koji su mislili da više nikad neću pevati. Došla sam i pokazala im da nikako nisu u pravu. Nakon teškog emotivnog perioda, konačno mogu da napišem veseo album. Mogu da budem zaljubljena i srećna. I onda ne znam šta me čeka. Verovatno ću se venčati i imati decu – zadovoljno je dodala popularna britanka.

Zorana Stanković

makonda-tracker