Jelena Karleuša sama za Dan zaljubljenih

3
Popularna pevačica ne krije svoju tugu što će još jedan Dan zaljubljenih provesti odvojena od supruga Duška Tošića
Foto: Milena Rakočević
Foto: Milena Rakočević

Naime, njen voljeni je sa FK Crvena Zvezda na pripremama u turskom odmaralištu Belek, a Jelena za to vreme vredno radi na svojim novim pesmama. Ipak, pevačici teško pada njihova razdvojenost za praznik koji slavi ljubav.

- A ja još jedan Dan zaljubljenih provodim sama, gledajući u crvene ruže... I plačem, svaka suza mi je kao vodopad – napisala je Karleuša na Twitteru, a potom dodala:

- Svi smo rođeni za ljubav. Ona je suština našeg postojanja i njen jedini cilj. Ponesite sa sobom ljubav, jer je naša zemlja grob. Srećan Dan zaljubljenih! - poručila je Jelena.

Inače, fanovi ove muzičke zvezde iskoristili su Valentinovo da svojoj omiljenoj pjevačici pokažu koliko je vole. Na inicijativu JK Magazina odazvao se veliki broj fanova spremnih da učestvuju, a oni su na kreativan način, pokazali svojoj divi koliko im puno znači.

U video snimku od tri minute, iskazali su zahvalnost za sve što im je priredila proteklih godina, dok se na fotografiji nalaze fanovi sa natpisom: Jeco mi te volimo.

- Iako mi svakodnevno, putem Twittera i Facebooka, Jeleni pokazujemo koliko je volimo, ipak mislimo da je ovo savršen dan da se Jeleni zahvalimo i pokažemo da smo uvijek uz nju, te da naša podrška nikad neće prestati - kaže urednik JK Magazin Slaven Đukić.

Uz sve to nedavno je izašao novi broj online JK Magazina, a pokrenut je i fan sajt www.jkmag.co.nr.

 

makonda-tracker