Grupa In Vivo skije zamenili lopatama

3
Beogradska grupa In vivo svoje poslove zamrzla je tokom februara, jer su članovi ovog muškog dueta, Neven i Igor, nameravali da uživaju zimujući na Kopaoniku.

Ali, planovi su im se izjalovili…

- Minulih pet godina smo toliko radili u ovom periodu da nikada nismo stizali da odemo na zimovanje. Pošto uskoro obeležavamo petogodišnjicu kako smo objavili naš prvi singl Tu, tu, tu, odlučili smo da se častimo lepim odmorom - Igor će skijati, ja voziti bord, a obojica ćemo uživati i sa dragim osobama u velikom spa centru na Kopaoniku, koji se nalazi u sklopu apartmana. Nažalost, vremenski uslovi su uticali da pomerimo datum odlaska na planinu, što nam je zadalo glavobolju zbog ranije zakazanih nastupa i TV gostovanja - kaže Neven.

- Za 26 godina koliko živim u Beogradu, ne pamtim da sam video ovoliko snega na ulicama. Iako smo skoro kupili džipa kojim idemo na svirke, nismo se usudili da krenemo put Kopaonika. Iako smo odlazak na zimovanje prolongirali, rekreacija nam ni malo ne manjka – svakodnevno lopatom čistimo sneg na svežem vazduhu! – rekao je Igor i najavio da će grupa In vivo narednog meseca objaviti spot za pesmu Partimanijak koju su otpevali zajedno sa Dadom Polumentom.

makonda-tracker