POGLEDAJTE

Umesto na Maldivima, uživa u lepotama Balkana: Sin Dragane Mirković fotografijom sa plaže oduševio ženski deo publike

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 2

Lala

07-08-2022 23:25h
Moja deca su najnormalnija deca na svetu, imali su normalno detinjstvo i bili odlični đaci. Marko studira ekonomsko pravo, a Manuela završava srednju školu i radila je na recepciji u "Ricu" - ispričala je jednom Dragana.

Alooooooooooo pa i nasa deca su normalna, sta treba da znaci ovo Draganino.
Koji kompleksi majko mila, otisla cura sa sela u grad al selo iz nje nikad.
Kao da je bitno sta njena deca studiraju, studirala su i nasa kao i mi pa se nismo time hvalili.

beč

08-08-2022 09:30h
Pa baš u ,,Ric-u,,??? Ova pevaljka nigde ne pripada, jedino još u svom selu! Kakvo visoko društvo, bečlije poznate po aroganciji i biranju , ovakvu sigurno ne žele u svom društvu, umislila je da ako ima novac , može da ima uticajne i važne ljude u svom okruženju!? A eto postala i ,,akademik,, obrazovanje joj je na nivou hotelske sobarice!!!!
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: