Preminula Vitni Hjuston

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 6

A

12-02-2012 12:34h
Divan glas, i fantastična karijera! Nažalost, poroci su učinili svoje. RIP

boka

12-02-2012 11:21h
mnogo mi je zao.prvo ejmi sad i ona.steta za takav glas,neponovljiva je!rip

Boza Bogdanovic

12-02-2012 13:19h
Koja tragedija. Jedna od najlepsih i najboljih pevacica sveta, fakultetski obrazovana, pametna, kulturna, bogata, sarmantna - posle udaje za drogiranu barabu i sama je pocela sa drogom. I sa povremenim lecenjem, kada ga je ostavila, koje ocigledno nije dalo rezultat.
Smrtonosni "biznis" sa drogom odnosi zrtvu za zrtvom sirom sveta. Povremeno posaljem moj komentar o drogi, koji je u poslednjih nekoliko godina objavljen u 10-ak nasih i stranih medija. Danas je jos aktuelniji.
Najvazniji nelegalni biznisi u svetu su trgovina radioaktivnim otpadom, obogacenim uranom i plutonijumom, atomskim oruzjem, tehnoloskim semama najvaznijih sklopova raketa i aviona, komponentama novih lekova, vestackom i prirodnom drogom, privredna spijunaza. Sve najvaznije sluzbe bezbednosti se trude da sprece, pospese ili kanalisu pojedine vrste trgovine i spijunaze, u zavisnosti od toga sta im odgovara.
Najveca paznja u medijima je posvecena svercu droge. Citavi odseci Sluzbi bezbednosti u najvaznijim drzavama sveta (SAD, Kanada, Australija, Velika Britanija, Evropska Unija, Rusija, Kina itd.) rade na suzbijanju sverca droge i povremeno hapse velike dilere iz Juzne Amerike i Azije. Cinjenica je da je droga sve rasprostranjenija u svetu, a da se sve vise omladine drogira povremeno ili svakodnevno. Nazalost, zakljucak je da najvaznije Sluzbe bezbednosti u svetu ne rade svoj posao kako treba. Pre nekoliko godina, kada je moj sin usao u pubertet i automatski postao potencijalni uzivalac, malo duze sam razmisljao o tome i konacno shvatio da se borba protiv droge svih drzava sveta (ukljucujuci i Srbiju) vodi samo do odredjene granice.
Namerno se propusta veci deo droge iz vise razloga. Ma koliko morbidno zvucalo, droga veoma efikasno sluzi da se eliminisu propalice, potencijalni zlocinci, buduci sitni i veci sverceri, lopovi, kriminalci i mafijasi, nepismeni, nedovoljno skolovani, crnci, mesanci, Arapi, Latino-Amerikanci, najskolovaniji belci labilnog karaktera itd. Jednostavno receno, vrsi se prirodna selekcija na obojene i belce, nepodobne i podobne, neproduktivne i produktivne, lose i dobre momke i devojke. Prvi umiru u cvetu mladosti, bez ostavljenog poroda. Drugi razlog su pare, milijarde dolara, u zavisnosti od velicine trzista i standarda. Najmanje trecina od tih para stigne i do Sluzbi bezbednosti. Stvaraju se „crni fondovi“ za nelegalne poslove u zemlji i inostranstvu, finansiranje partije na vlasti itd. Zato sam sinu nekoliko puta ovo opisao i rekao mu da ga ja iz Bora ne mogu spreciti da se drogira na studijama u Beogradu, ali da ne dozvoli da odglumi budalu i upropasti sebi zdravlje i buducnost, a drugima donese zaradu. Bor spada u najugrozenija podrucja u Srbiji kada je droga u pitanju. Najmanje 60-70% osnovaca i srednjkoskolaca su bar jednom probali neku vrstu droge, nekoliko stotina se svakodnevno drogiraju, a bar jednom nedeljno neko od njih zavrsi u bolnici ili mrtvacnici. Borska policija povremeno uhapsi nekog sitnog ulicnog dilera sa po nekoliko doza droge, a oni koji „valjaju“ kilograme su ocigledno zasticeni.
Namerno sam krenuo sa ovako sirokim uvodom, da dovedem stvari na svoje pravo mesto. Sluzbe bezbednosti u svetu se trude da svoje najnovije oruzje, tehnoloske pronalaske i patente, uran i plutonijum zastite, a da tudje nabave, sto jeftinije. Normalno da tu ne moze biti reci o direktnoj saradnji izmedju pojedinih Sluzbi. Kada je radioaktivni otpad u pitanju, ta trgovina se moze obaviti ISKLJUCIVO uz saglasnost Sluzbi bezbednosti zemlje isporucioca i zemlje primaoca. U zavisnosti od velicine ugovorene isporuke, saglasnost mora po neki put da da sam predsednik drzave. Zato za sverc radioaktivnog otpada vazi cuveni „Zakon Omerte“ (Zakon cutanja).
Boza Bogdanovic, Bor

Saska

12-02-2012 17:46h
Steta!Bozanstven glas,harizma,ljepota,prava DIVA.POCIVAJ U MIRU!

CAROL-80

12-02-2012 21:37h
WHITNEY HOUSTON-LEO JE MOJA OMILJENA PJEVACICA SVIH VREMENA! ZENA JEDNOSTAVNO POSJEDUJE SVE: LJEPOTU, TIJELO KAO U MANEKENKE, HARIZMU, TALENAT, OBRAZOVANJE. MADONNA-KOJA SE PONASA KAKO VJETAR DUVA MOZE CIPELE DA JOJ OBRISE!

ARIJANA

10-09-2012 14:02h
ZA OVU PJEVACICU SAM CULA 1992 GOD. I FASCINIRANA SAM UVIJEK BILA NJENIM GLASOM A TAKO SU JE I ZVALI GLAS.NA ZALOST MNOGE DROGE SU UCINILE SVOJE I UNISTILE JE,NA ZALOST
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: