ovakav stil voli sofija vergara

Njen stajling košta neverovatnih 4.000 evra: Ceca Ražnatović u kombinaciji kakvu dosad nismo videli

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 7

Dm

30-07-2022 18:28h
Dżaba košta 4000 e kada ona te ne zna da iznese, na njoj to deluje kao jefrina pidžama sa buvljaka.

Peki

30-07-2022 20:52h
E moji zemljci njen svaki zakazani nastup gradski oci placaju 50.000 evr.pa izvolte odakle oni to placaju,naravno iz vaseg dzepa.

Pijacarka

31-07-2022 00:49h
Ja koja radim na pijaci nikada ovo ne bih obukla a kamo li da sam "zvezdetina" kao sto je gore pomenuta gospodja iz Zitoradje.

Ceca

01-08-2022 13:43h
@Pijacarka
Ja ovo kad bih obukla to bi bio cirkus 🙃

Sanja

31-07-2022 20:58h
Ne ide to odelo s priprostim izrazom gospoje,veštačkim ustima,zlim obrvama,nokturinama i silikonima.

Nevena

31-07-2022 22:30h
Jadnice, ne moze se platiti stil, karakter, dostojanstvo....

Tvitki

01-08-2022 05:57h
Uz duzno postovanje,Ceca sa godinama izgleda sve losije.Glava u odnosu na telo kao lizalica,dole tanko a gore okruglo.Nemam nista protiv korekcija ali njoj se izgleda lice nadulo od silnog botoksa ili sta vec koristi...sako i pantalone su super ali niti su za tu priliku niti ona to ume da iznese.Ko joj je stilista i sa kosom i sa odecom poslednjih par godina,realno izgleda bzvz.Moze ona mnogo bolje
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: