tužno i tragično

Bila je NAJLEPŠA, a onda su je poroci UNIŠTILI: Tukla je muža, momku zamalo odgrizla NOS, a šta danas radi Heder Loklir?

0

Na vrhuncu slave glumica je počela da pije, a nije se libila ni da koristi razne opijate

foto: Shutterstock / Tinseltown
foto: Shutterstock / Tinseltown

Poznata američka glumica Heder Loklir ostala je upamćena po ulozi Semi Džo iz Dinastije, kao i Amande Vudvard u seriji "Melrose Place".

 

Kada je bila na vrhuncu karijere Heder je donela niz odluka koje su je povukle na samo dno. Važila je za jednu od najbolje plaćenih glumica, a to joj je otvorilo mnoga vrata na koja nije trebala da uđe. 

 

 

Zbog svoje lepote dobijala je basnoslovne honorare, a nuđene su joj i mnoge odlične uloge. Svoju karijeru držala je pod kontrolom sve dok nije počela da pije, a onda su se na to nadovezale i druge zavisnosti. 

 

Ulazila je u veze bez mnogo razmišljanja, a nakon što popije alkohol znala je da bude veoma nezgodna. Njene veze sa Tomi Lijem i Ričijem Samborom, s kojim je dobila ćerku Avu često su punile stranice američkih tabloida. 

 

Heder je često znala da napravi skandale zbog kojih su je mnogi osuđivali, a dolazila je i u sukob sa zakonom.

 

Heder Loklir
foto: Profimedia

 

Glumica je bila uhapšena u Kaliforniji 2008. godine zbog vožnje u alkoholisanom stanju. Testovi su pokazali da je pored alkohola Loklir uzimala i određene opijate. Početkom 2017. godine ponovo je otišla u rehabilitacijski centar za odvikavanje od droge i alkohola.

 

Osim odvikavanja od alkohola i opijata, Heder je imala problem i zbog toga što je bila "navučena" na  plastične operacije. Nekadašnja bomba devedesetih, danas je gotovo neprepoznatljiva.

 

Heder Loklir
foto: Profimedia

 

Nedavno joj je ponuđeno da se vrati svojoj staroj profesiji, a ona je rekla da razmišlja da prihvati ponudu.

 

Njeni prijatelji je uprkos svemu nisu zaboravili i ostavili na cedilu, pa se nada da će uz njihovu pomoć uspeti da se izvuče iz problema i nastavi sa životom koji je vodila ranije .

 

 

 

makonda-tracker