Jelena Tomašević-Bosiljčić: Naša Nina je lepa kao anđeo

1
Pevačica priča kako je protekao porođaj i opisuje šta je osetila kada je sa suprugom, glumcem Ivanom Bosiljčićem, ugledala njihovu ćerku
Foto: Vladimir Šporčić
Foto: Vladimir Šporčić

U životnom kalendaru pop pevačice Jelene Tomašević - Bosiljčić (28) i glumca Ivana Bosiljčića (32) od ove godine mesec januar, inače ispunjen velikim pravoslavnim praznicima, zauvek će biti upisan kao jedan samo njihov, ali možda i najveći praznik. Kada su 24. januara dvadeset pet minuta posle ponoći prvi put ugledali svoju naslednicu Ninu, srca novopečenih roditelja zadrhtala su od radosti, a samo tri dana kasnije ta radost je krunisana prvom porodičnom šetnjom jer su roditelji trećeg dana po rođenju malenu Ninu odveli u porodični dom.

- Sreća koju sam osetila kada sam ugledala Ninu ne može se porediti ni sa čim do sada doživljenim. I ona i ja smo dobro i jedva čekamo da dođemo kući - samo dan nakon porođaja rekla je Jelena za Story.

Kada je prvi put u naručje uzela svoju ćerkicu Ninu tešku 3,9 kilograma, a dugačku 54 centimetra, kraj Jelene je bio njen suprug koji je u beogradskom porodilištu Narodni front prisustvovao ovom važnom trenutku. Nije bilo dileme da se će njihova prva zajednička beba zvati Nina jer su tako oboje želeli. Malo kasnije, uzbuđena mama svoje prve utiske podelila je sa svojim prijateljima kojima je između ostalog rekla: 

- Nina je lepa kao anđeo. Ima duge ruke, duge noge... Sve je prošlo savršeno - bila je kratka i jasna, dok je prvi put u životu umor prihvatila kao nešto lepo i dozvoljeno. Uprkos tome što dan posle porođaja gotovo da nije spavala, Jelenino uzbuđenje i ogromna sreća mogli su da nadomeste ono što pruža samo san. U skladu sa svojim osećanjima koja su je vodila tokom cele trudnoće, Jelena je potpuno smireno otišla u porodilište samo dan pre porođaja, kada joj je i zakazan termin, a sam porođaj prirodnim putem protekao je u najboljem redu.

- Doskora nisam ni razmišljala o porođaju, ali otkad sam ušla u osmi mesec i porođaj se bliži, sve više mislim na taj čin. Imam potpuno poverenje u dr Dejana Dimitrijevića, tako da mesta za strah nema. To je prirodna stvar - rekla je pevačica za naš magazin mesec i po dana uoči važnog trenutka. 

Dok je tokom trudničkih dana najviše razmišljala o tome kako će se truditi da svojoj mezimici bude dobar uzor u životu, Jelena je nastojala da menja i sebe. Sa spiska njenih osobina nestali su nestrpljivost i netolerancija, a po proceni svojih prijatelja nikada nije bila smirenija nego u tom periodu. Sada kada je postala supruga i majka zamenila je životne prioritete. Iako joj je karijera i dalje važna, više nije i najvažnija. Uostalom, Jelena je dobila šansu da svoju novu životnu obavezu i pevačko umeće objedini jer je stala na scenu svog najvažnijeg koncerta - već danima, svake večeri, svojoj naslednici peva najlepše uspavanke.

S druge strane, ponosnom tati nikada lepše i uzbudljivije nije prošla mala profesionalna pauza. Taman kada se završilo emitovanje serije Nepobedivo srce u kojoj je briljirao, a uveliko počele najave za premijeru novog filma Šešir profesora Koste Vujića, u kojem se pokazao u novom svetlu, Ivanu se preko noći ostvario najveći san - postao je tata.

 

Jasmina Antonijević

 

makonda-tracker