Janko Tipsarević: Ja sam dobar muž

0
Popularni teniser Janko Tipsarević je tokom nedavnog boravka u Sidneju otkrio kako provodi svoju svakodnevicu trudeći se da bude predan sportista, ali i nežan partner svojoj supruzi Biljani
Foto: Luka Šarac
Foto: Luka Šarac

Mada nerado govori o svom privatnom životu i profesionalnim uspesima, naš proslavljeni teniser Janko Tipsarević (26) nedavno je odlučio da javno podeli svoju svakodnevicu i opiše kako prolaze njegovi dani. Talentovani sportista vodio je blog za TV kanal Eurosport, a sa mnogo šarma i duhovitosti prepričavao je kako mu protiče vreme u Sidneju na Austalian Openu, gde je ispao već u trećem kolu. Kroz video-dnevnik, Janko je pokazao svoje brojne vrline, ali i dokazao da je izuzetan smisao za humor kojim je obojio sve razgovore sa kolegama u svlačionicama, kao i sopstvene misli, jedan od njegovih najjačih aduta.

Tipsarević se čak našalio da video-blog radi kako bi povećao svoju popularnost u Srbiji, a u njemu su važna mesta zauzele i priče sa teniserima Rafaelom Nadalom, kao i njegovim dugogodišnjim prijateljem Novakom Đokovićem (24). Ipak, oduševljenje ženskog dela publike dobio je kada je pričao o svojoj supruzi, modnoj blogerki Biljani Tipsarević (27), s kojom je u braku godinu i po dana, a jednom prilikom snimljen je i njegov telefonski razgovor sa voljenom ženom koji prenosi Story:

- Ljubavi, došao sam i doneo ti doručak, ono što ti najviše voliš – bio je nežan teniser i nastavio:

- To je bila moja supruga koja je izašla bez mene, ali ja sam bio dobar i kupio sam joj musli i voće, tako da nikada ne može da kaže kako ja nisam dobar muž – pričao je srpski teniser, dok se u nastavku video-materijala vidi trenutak kada Biljana ulazi u sobu, a Janko naglašava da ona uvek vodi predanu brigu o njemu i pomaže mu da spakuje sve stvari koje su mu neophodne za treninge i mečeve. Uz sve to, Tipsarević je mnogima izmamio osmehe kada je priznao kako mora da jede zdravu hranu iako bi radije doručkovao dupli čizburger. Međutim, salve oduševljenja izazvao je njegov odnos sa Novakom.

Naime, prijatelji i kolege sreli su se na bazenu, a kada je Janko trebalo da uđe u hladnu vodu, Đoković je poput komentatora utakmica hrabrio svog druga uzvikujući:

- Ovako izgleda razotkriven Janko. Voda ima samo deset stepeni. Hajde čoveče, uđi, to je mentalna dominacija... Zaštiti buduću porodicu (smeh) – bio je duhovit Novak, a Janko je nakon izlaska iz vode skrenuo pažnju na to da stalno vodi računa o tome kakva mu je frizura, ali i pokazao kako voli da se šali i na svoj račun. Inače, nakon što je okončao svoje učešće na Australia Openu, Biljana i Janko su zajedno došli u Beograd. Tipsareviću je najveća strast muzika i on je u više navrata izjavio kako bi, da nije teniser, bio DJ, pa je slobodno vreme iskoristio upravo da se prepusti svom hobiju i nastupi u klubu Magacin. Ipak, ovo njegovo pojavljivanje predstavljalo je prevashodno plemenitu misiju budući da je zabavljao brojne goste kluba kako bi pomogao Damnjanu Zekiću koji boluje od raka kostiju.  

 

Ksenija Konić

 

makonda-tracker