Goran Karan: Nisam moderan

0
Čuveni dalmatinski tenor Goran Karan najavio je da će na koncertu 8. mart u Domu sindikata publici predstaviti i neke od novih pesama

Ove godine, tradicionalni beogradski koncert na Dan žena, održaće se u Domu Sindikata sa početkom u 20:30 časova.

- Beogradski koncert biće uvod u turneju koju planiram da napravim povodom izlaska mog novog albuma. Ja nisam moderan, pa ne snimam novi album svake godine kao većina mojih kolega, već čekam da se najkvalitetnije pesme izdvoje i sakupe. A trenutno sam pun inspiracije, ne mogu da stanem sa stvaranjem, već stalno rađam neku novu muziku, kako za sebe, tako i za svoje kolege. Neke od novih pesama pevaću i na koncertu, ali naravno biće tu najviše starih stvari koje publika zna i voli - otkrio je popularni vagabundo, koji je i pored snega u Splitu uspeo da stigne na zakazano druženje sa novinarima.

Pored novog albuma koji će izaći nakon četiri godine diskografske pauze, Goran priprema i novi spot za pesmu Digni me.  Trenutno se radi na njegovom scenariju, a premijera se očekuje upravo u Domu Sindikata.
Ulaznice za osmomartovski koncert, po ceni od 1500, 2000 i 2200 dinara, mogu se naći u prodaji na blagajnama Doma Sindikata i Billet Centra.

makonda-tracker