ŠTA VI MISLITE?

"Moram da budem skromna, 3.000 evra mesečno mi je dovoljno": Marina Visković jednom izjavom izazvala GNEV kod ljudi

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 3

Marija

30-06-2022 22:13h
Zena je rekla istinu. Vrlo bolnu. Jer... ispod 2.000 pravis spisak cega se sve odrices. E sad, sto nad 95% zivi na granici bede ili ispod, je nesto na cemu treba raditi. Jer sa 1.000 evra mesecno ne mozes placati ratu za stambeni kredit, ratu za kredit za namestaj, ratu za kredit za kola, jesti kvalitetnu hranu biti lepo obucen i stedeti za letovanje, zimovanje i recimo 2 turisticka putovanja tokom praznika. Nema niceg luksuznog u tome. Luksuz je nesto sto mi samo na tv vidimo. Tako da...3.000 je za normalan zivot. 500 evra je da platis racune, jedes djubre i nosis kibeske rite. A minimalac... smrdis furas kvarne zube jedes otpatke i verovatno si dostojanstven. :)

Beba

01-07-2022 07:34h
Koliko bahatosti na estradi, nekad ne mogu da se načudim čime su oni zaslužili toliki novac. Ljudi koji to svojom pameću i sposobnošću zaslužuju, nemaju ni blizu toliki novac. Žalosno je kad se neko sa estrade oglasi ovakvim rečima. Pritom u pitanju je potpuno nepoznata osoba.

Ali

01-07-2022 21:13h
To i jeste za pristojan zivot.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: