Severina pred porođajem

4
Prema ranijim prognozama, hrvatska pevačica Severina Vučković broji poslednje sate do rođenja svog prvog deteta, a njena velika želja je da se to desi prirodnim putem
Foto: Mare Milin
Foto: Mare Milin

Lepa Seve već mesec dana nalazi se u splitskoj bolnici gde je završila zbog komplikacija u trudnoći početkom godine. Tridesetdevetogodišnja pevačica boravi na petom spratu novog splitskog porodilišta na odeljenju patologije gde čuva trudnoću, a termin za porođaj je utorak 7. februara.

– U posetu joj dolaze Milan Popović, mama Ana i nećakinja, a nekoliko puta bili su joj Danijela Martinović i Petar Grašo. Jako je jednostavna, uredna, fina i ljubazna – nahvalila je Severinu jedna žena zaposlena u bolnici, kako piše Večernji list, koja je i dodala:

– Osoblju bolnice podelila je autograme i CD-ove. Pre nekoliko dana zamolila nas je da joj pokažemo kadu za rađanje.

Iako porođaj u vodi u splitskoj bolnici još nije u funkciji, Severina je izgleda htela da vidi kako izgleda ta kada. Kako navodi ovaj izvor, doktor joj je zbog blažih komplikacija koje je imala u trudnoći i zbog kojih je i završila u bolnici, predlagao rađanje carskim rezom, ali ona insistira na prirodnom porođaju.

Pevačica je sama u dvokrevetnoj sobi u kojoj ima, telefon i tuš-kadu, a vreme krati gledanjem televizije i čitanjem novina. Ona je navodno zadovoljna bolničkom hranom, ali joj mama Ana svakodnevno donosi domaće specijalitete a verenik Milan omiljene kozmetičke preparate.

 

makonda-tracker