Ana Sević i Milan Mitrović u novom spotu Saše Matića

4
Sredinom prošle nedelje na temperaturi od minus dvanaest stepeni celzijusa pevač Saša Matić snimao je spot za numeru Noći u Sibiru. Ekranizacija ove balade poverena je Dejanu Milićeviću koga su reči pesme inspirisale za izuzetan scenario prema kome su glavne u

Najveći deo video klipa odvija se u vozu, na železničkoj stanici u Pančevu i u njenoj neposrednoj blizini. Iako se čitava ekipa danima ranije bavila pronalaženjem ogromnih aparata za veštački sneg i oluju, sticajem okolnosti prava snežna mećava koja je zadesila Srbiju prošle nedelje savršeno je upotpunila kadrove.

Dakle, smrzavanje, velike pahulje i vetar koji šiba glavne aktere spota nisu gluma već surova realnost koju su svi stički izdržali. Ipak, za razliku potrebe tog petominutnog klipa snimalo se punih petnaest sati i do duboko u noć.

- Vremenski uslovi po kojima smo radili bili su katasrofalni, ali moram da priznam da je baš u toj situaciji profesionalnost pokazana na delu. Izgleda da smo prizvali loše vreme... Sve je teklo prema planiranom, a najtežio deo, ne za mene lično, već za Anu bio je trenutak kada je ona prema scenariju trebalo da izađe na terasu u haljini na bretele!

Smrzli smo se od same pomisli na to, a ona je poput vrhunskog profesionalca ponovila scenu nekoliko puta ni jednom se ne požalivši da joj je hladno na minus 12 stepeni! – kaže Saša, dodavši da zaista mnogo očekuje od spota i da ni malo ne sumnja u njegov kvalitet.

Takođe, premijera istog očekuje se već kroz dve nedelje, povodom ćega će Saša sa svojim saradnicima upriličiti i veliku promociju. 

makonda-tracker